?? Wij gaan naar Disney toe. Wij gaan naar Disney toe??

Nadat ik vorig jaar hier heel leuk vertelde dat we naar Orlando, Florida zouden gaan, ging drie dagen na het plaatsen de wereld op slot. COVID-19

Orlando, Florida is nog steeds ver weg (uncle Joe gooit nog steeds niet de grenzen open voor toeristen), maar Disneyland Parijs is wel te doen. Binnen 4 à 5 uurtjes kan je in Disneyland Parijs zitten. 

Jort en Suus kwamen met het idee. Ze hadden al plannen om met Joost en Manon die kant op te gaan in september en of wij meegingen? Nou, graag! Een vakantie gevoel heb je (althans, ik) toch meer als je in het buitenland bent. Jaja, ik weet, ga een dagje naar Rotterdam, Den Haag of, ik krijg het bijna niet getikt, Amsterdam en je hoort niets anders om je ?. 

Jort en Suus hadden het idee geopperd om in het vernieuwde Hotel New York (nu te Hotel New York, The Art Of Marvel) te verblijven. Met de jaarkaarten die zij hebben zouden we nog korting op de kamers krijgen. Korting is altijd goed ?. 

Blijkbaar heeft Disney flink geleden onder de Corona crisis en moeten ze de verbouwing van New York ook terug verdienen. Dat geintje was ons alle 6 iets te duur ?. Jort en Suus hebben het plan om uit te wijken naar Hotel Santa Fe. Luxe paardje dat ik ben, verblijf ik dan liever in Hotel Sequoia Lodge ?, maar die gaf op dat moment nog geen prijzen aan (en is volgens mij dicht als wij er zijn). Arjan lijkt het wel leuk om een keer in een huisje van Davy Crockett Ranch te verblijven. Dat lijkt mij een goed idee. 

Wij vertellen aan Jort en Suus dat wij dan daar met z’n tweeën willen verblijven. Jort en Suus (op een idee gebracht) gaan even in conclaaf met Joost en Manon en ze komen met nog een alternatief: Center Parcs, Villages Nature Paris. Op steenworp afstand van Disneyland Paris. Dat lijkt ons ook wel wat. We kiezen unaniem voor een 8 persoons luxe huisje. 

Dan komt het 2e “probleem” wat we nog moeten tackelen: de entreetickets. Jort maakt een mooi excelletje met de entree prijs voor meerder dagen en wat de jaarkaarten kosten. Als we 3 dagen Disney willen doen, zijn we goedkoper uit als we allebei een jaarkaart nemen. 

Suus komt ook nog met het idee om een dag eerder te vertrekken. Dat zou dan op onze trouwdag zijn, of wij dat erg vinden? Totaal niet! Ik ben altijd heel graag pleite met onze trouwdag ?. Suus boekt gelijk 3 kamers B&B hotel à Disneyland Paris

Zo gezegd, zo gedaan. Tijdens een Amerikaans avondje (lees: corndogs, frietjes/patatjes en cheeseburger eggrolls eten) bij Jort en Suus, bestellen Joost, Manon, Arjan en ik de jaarkaarten. 

Een goede week later hadden we ze binnen. We moesten alleen nog even geduld hebben tot Disney ze had geactiveerd. Nadat Disney alle rekeningnummers had gecontroleerd waren ze geactiveerd en konden wij onze dagen reserveren. We lopen straks maandag, woensdag en vrijdag in het park rond. Dichter bij Amerika gaat het voorlopig niet komen ?

Misschien overbodig te zeggen, maar wij hebben er zin aan! 

87 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Disneyland Paris 2021. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.