??We gaan zwemmen?? ??‍♀️

Gisterenavond was het nog warm in onze slaapkamer. Het raam stond open en de ventilator stond lekker te blazen, maar het bleef warm. Nadat we zo’n 5 minuten in bed lagen te puffen (van de warmte en niet van iets anders ?) opper ik het idee om het dekbed uit de hoes te halen en dat we dan onder het hoeslaken gaan liggen. Dat helpt. Binnen een mum van tijd slapen wij. Het bed ligt ook goed, nog wel iets te hard voor mij (mijn mening), maar ik slaap aardig de nacht door.

Arjan begint de dag met een rondje hardlopen. Ergens halverwege krijg ik een appje of ik mijn locatie wil delen. Hij is een beetje verdwaald ??

Voor de rest doen we het vanochtend rustig aan. Zo rustig dat als we besluiten om broodjes te gaan halen, ze bij de bakker op het park bijna zijn uitverkocht.
We kunnen nog net 3 stokbroden en een paar koffiebroodjes bemachtigen.

We lopen nog even naar het supermarktje een stukje verderop, maar daar hebben ze alleen gesneden brood. We nemen dat dan maar mee, we hebben tenslotte een broodrooster in het huisje. Of villa zoals Caroline het zo mooi verwoord had ?

Eenmaal weer in de villa ontfermt Arjan zich over de scrambled eggs en de bacon. De rest dekt buiten de tafel en loopt patrouille om de eventuele wespen te killen die van onder de parasol te voor schijn kwamen.

Het ontbijt smaakt heerlijk en als we klaar zijn pakken we de tassen in. We gaan naar het zwemparadijs hier op de het park.

Binnen regelen we allemaal een locker met onze magic band en stoppen onze waardevolle spullen er in.

Buiten confisqueren we 6 stoelen en leggen, naar goed gebruik, de handdoeken erop en springen de lazy river in.

We doen een rondje en gaan dan weer naar binnen. Een aantal van ons wil de glijbanen gaan testen. Ik vind het iets te hoog en sla de glijbanen over. Ik duik weer lekker de lazy river in.

Even later komt Suus er ook bij. We gaan de rest van het buitenbad verkennen. De zwembaden zijn met elkaar verbonden en hoe verder je komt hoe koeler het water.

Weer even later komen we de rest weer tegen. We blijven nog een tijdje hangen in het “koude” bad en gaan daarna weer langzaam terug naar de lazy river. Daar is het water het warmst ?.

Tussendoor maakt Suus nog wat foto’s en filmpjes. Anders heeft deze dag nooit plaats gevonden ?

Rond 16.15 taaien we af naar de villa. Daar frissen we ons op en maken ons klaar om uit eten te gaan.

We gaan eten bij Vapiano. Arjan en ik besluiten om als voorgerecht een cheesy garlic bread te delen en als hoofdgerecht nemen wij een pasta. Als toetje hebben we tiramisu en cheesecake. Het brood krijgen we niet op en we krijgen een doggybag mee ?.

Na het eten zijn we allemaal lichtelijk vertieft en gaan lekker terug naar de villa.

Het is nog heerlijk buiten, dus we gaan nog even buiten zitten. Manon steekt de 3 gember/citronella kaarsjes (€10,- per stuk) aan. Wij hopen dat ze voor die prijs lang branden en hun werk doen. Muggen verjagen ?.

Morgen gaan we weer naar de parken. We beginnen onze dag bij de studio’s en zullen later op de dag door hoppen naar het andere park

77 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Disneyland Paris 2021. Bookmark de permalink.

1 reactie op ??We gaan zwemmen?? ??‍♀️

  1. E.C. Donker schreef:

    Geen beter leven dan een goed leven,geniet er van ook nog prachtig weer,lekker eten wat wil je nog meer?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.