Aftellen

De laatste loodjes zijn begonnen. De Esta is ook geregeld/goedgekeurd ??. De papieren, voor de vluchten, autohuur en hotel, zijn ook binnen. Ik verwacht een van deze dagen een mailtje van Yvonne dat de codes voor de villa ook binnen zijn.

Universal Halloween Horror Nights is nu ook een feit. Alhoewel ik nog steeds mijn bedenkingen er over heb ?. Gelukkig kunnen we de volgende dag bijkomen met Mickey’s Not So Scarry Halloween Party. Daar is het, als ik All in One Family moet geloven, voornamelijk zoveel mogelijk snoep verzamelen ?.

Rob en Yvonne houden ook weer een blog bij en deze is hier te vinden. Met R&Y willen we ook weer een segway tour doen in Mt Dora. Deze keer willen we dan de bergen/heuvels in met de segway. Ook gaan R&Y iig nog een dagje mee naar Disney’s Hollywood Studios. Daar hebben we met R&Y, familie Laban en de familie van Christen een tafel gereserveerd bij 50’s Prime Time Café. 

Eigenlijk hebben we ook een dagje strand in gedachten, maar ik geloof dat we die planning iets moeten aanpassen. Het is echt verdrietig om te zien ?

Het kan daar zo mooi zijn zoals op deze foto uit 2013 toen wij een hotel overnachting aan zee hadden geboekt.

Voorlopig blijven we het positief in zien en tellen we gewoon verder af.

42 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018. Bookmark de permalink.

2 reacties op Aftellen

  1. Yvonne schreef:

    De kofferstress komt ook al dichterbij?

  2. Robert-Jan schreef:

    Wat een heerlijk vooruitzicht !!!! Leuke dingen (al is die Universal HHN niet mijn feestje … ), en het komt nu écht dichtbij !!!! AFTELLEN !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.