Alligators Unlimited Airboat Nature Tours

Rond 7.00 uur ben ik wakker. Arjan is dan ook wakker. Wij blijven nog even lekker liggen. Arjan leest weer het nieuws bij en ik werk aan de blog. Rond 8.00 uur ga ik lekker douchen.  

Als een 20 minuten later de woonkamer binnen kom, zit Yvonne al op de bank. Arjan komt even na mij de woonkamer binnen en gaat een duik nemen in de pool.  

Rond 8.45 knagen we een ontbijtje weg en ruimen de ontbijt spullen weer op. Ik werk tussen de bedrijven door aan de blog van gisteren. Het uploaden van de foto’s heeft weer meer tijd nodig dan ik dacht ?. 

De planning is om 10.30 te vertrekken naar Alligators Unlimited Airboat Nature Tours. Het is ruim een uurtje rijden. Arjan zit deze keer achter het stuur en omdat Rob graag nog even voor Doornroosje speelt, zit ik deze keer voorin ?. Foutje Rob, foutje ?

Als we op plaats van bestemming zijn, vragen we af of we wel goed zitten ?. Het lijkt wel in een woonwijk te zitten ?. 

We zitten blijkbaar toch goed en in een kantoortje moeten we een formuliertje invullen waarin staat dat zij nergens verantwoordelijk voor zijn en het je onze eigen schuld is als je als alligatorvoer eindigt 🙂 We krijgen oordoppen en reddingsvesten.

We moeten nog even wachten op een ander stel die zich ook had aangemeld. Als ze om 12.05 uur er nog niet zijn, vind captain Jim het genoeg geweest en we gaan aan boord van de airboat. 

Captain Jim weet heel veel te vertellen over alles wat daar leeft. We denken een alligator te hebben gespot, maar dat bleek, nadat we dichterbij waren gekomen, een lelieblad te zijn ?. 

Later komen we nog een echte alligator tegen die lekker half verscholen onder de bosjes in het water lag. Helaas geen foto, maar wel gefilmd ?. Dus deze komt later in vlog terug.

Als we weer terug zijn, horen we dat het andere stel nooit meer is op komen dagen ?. Stonden we dus lekker voor niets op ze te wachten ?. We krijgen nog een, gratis, foto die ze hadden gemaakt voordat we vertrokken. 

We stappen weer in een bloed hete auto en stellen de navigatie in. Ergens is de navigatie de weg kwijt geraakt en we stellen hem opnieuw in. Deze keer gaat het wel goed. 

We rijden nog even naar de Publix voor wat kleine boodschappen. Als we weer naar buiten komen regent het ?. Daar gaan onze plannen voor een duik in de pool. 

De bui (met onweer) gaat met ons mee naar de villa. Daar vermaken we onze de middag met wat appen naar vrienden, Arjan gaat sporten in het clubhuis, Rob kijkt naar een honkbal wedstrijd, wat tv kijken en ik kijk nog naar Coco op Netflix. 

Rond 17.30 begint Yvonne aan haar befaamde pasta met zalm ?. Het smaakt heerlijk ❤️. Deze gaan wij vast nog een keer eten deze vakantie ?. 

De rest van de avond ziet er bijna hetzelfde uit als de middag. Dus er viel weinig te beleven, behalve dat er nog een paar foto’s aan onze Memory Maker van Disney waren toegevoegd ?. Onder andere deze ?

65 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018. Bookmark de permalink.

2 reacties op Alligators Unlimited Airboat Nature Tours

  1. Robert-Jan schreef:

    Hahaha, apart, net alsof het gewoon in zijn achtertuin is, die boat tour !! Altijd leuk om te doen, en geweldige foto met Doornroosje ?????

  2. Suus schreef:

    Zo ik ben weer bijgelezen. Lekker dagje weer en dan ook nog gewoon alleen de beentjes onder de tafel te schuiven voor een lekker bordje pasta!

    See you soon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.