Dag 21 Laatste volle dag in villa Waterlily

Gisteravond hadden we de iPhone 5, de iPad en de Mini voorzien van de nieuwe update van Apple (iOS 7.0). Mijn iPhone 4 moest nog even wachten. Die kwam wat ruimte te kort. Nadat ik er een aantal apps had afgegooid en wat foto’s had verwijderd was er genoeg ruimte over. Dus vlak voordat we naar bed gingen lag deze ook z’n update te verwerken.

Toen ik rond 3.45 wakker was geworden van Arjan omdat hij naar de wc ging heb gelijk even gekeken hoe de stand was. Ja hoor, dit Appletje was ook klaar voor gebruik. Ik heb nog even het nieuws liggen lezen en ben toen weer gaan slapen.

Rond 7.30 waren we weer wakker. We hadden nog wilde plannen om naar “Kennedy Space Centre” te gaan, maar omdat dit onze laatste volle dag in de villa is wilde we ook nog wel even van het zwembad genieten enzo. We kozen voor het laatste.

Omdat Rob en Yvonne de laatste ochtend nog even wilde gaan golfen en de rest het rustig aan deed, maakte iedereen voor zichzelf een ontbijtje. Rob en Yvonne zijn als eerste in de keuken bezig. Vroeg starten is ook weer vroeg thuis. Wij ontbijten simpel, toast met kaas en jam. Daarna hangen we in en om de pool. Ik ga ook nog even bubbelen. Nu kan het nog. We lezen wat, spelen met de Appletjes. Even wennen de update maar het ziet er wel mooi uit.

Zennnnnn

Zennnnnn

Tegen een uurtje of 12.00 stappen we in het Monster om naar Celebration te gaan. Ik had bij Robert-Jan op z’n blog gelezen dat er een zaakje moet zitten die allerlei hondenkoekjes zelf bakken. Het duurde even voordat we een parkeerplek hadden. Het was nog best druk. Nadat we het Monster een plekje hadden gegeven onder een paar bomen, lekker in de schaduw, liepen we een rondje om het meer.

Rondje meer

Rondje meer

Ik wil ze niet eens voeren.

Ik wil ze niet eens voeren.

Genieten!

Genieten!

Na het rondje hadden we dorst gekregen en omdat we toch langs de Starbucks liepen gelijk maar even naar binnen voor iets fris en iets te snoepen ;-). Arjan heet vandaag even voor het gemak Arnold. Ze hebben hier nogal wat moeite om de naam Arjan uit te spreken :-D.  We vonden een tafeltje in de schaduw en genoten van het uitzicht. We zagen ons hier al wonen, maar dan moeten we wel op de 10de van de maand wachten wil dat ooit gaan gebeuren ;-).

Hallo Arnold ;-)

Hallo Arnold 😉

Na de kleine pauze gingen we op zoek naar “Woof Gang Bakery”. Die hadden we snel gevonden. Wat een leuke winkel zeg. Het is nog echt waar ook, ze maken de hondenkoekjes zelf :-D. Omdat het verse koekjes zijn durfde we ze eigenlijk niet te kopen aangezien dat sommige producten (zoals vers vlees, melk ect.) niet ingevoerd mag worden. We kozen wat uit van het rek waar de vacumm verpakte koekjes hingen. Wij denken dat we wel iets lekkers voor onze dame hebben uitgezocht. We zullen het zaterdag weten.

Na het bezoekje aan de winkel zijn we richting het Monster gelopen en zijn via de Publix naar de villa gereden. De pool riep ons gewoon.

Als we de Tigerlily Court opdraaien zien we dat Rob en Yvonne al thuis zijn. Dre en 10 zijn shoppen. We lopen maar even om omdat de bel niet altijd gehoord wordt als iedereen buiten zit. Ja hoor, we hadden gelijk. Rob en Yvonne liggen heerlijk te recreëren naast het zwembad. We leggen onze spullen binnen en ik bemoei me nog even met de was. Arjan ligt al in de pool. Ik volg nadat de was is opgevouwen. Lekker nog even genieten zo lang het nog kan.

Tafeltje dekje in de pool :-D

Tafeltje dekje in de pool 😀

Rob en Yvonne opperen dat we vanavond misschien wel iets BJ’s kunnen eten. Wij vinden het een strak plan ;-). We zonnen nog wat, we zwemmen nog wat en we bubbelen nog wat. Life is good.

Rond 17.00 vertrekken we naar BJ’s. Het is best druk binnen, maar er is nog plek. We hebben ober Ron. Een vrolijke man en dat is dan gelijk een stuk gezelliger zitten. De mannen gaan voor vlees en de dames gaan voor vis. Op Arjan na krijgen we niet alles op. Ja, we kunnen het wel op, maar we willen voor de laatste avond toch nog een klein toetje. Rob gaat voor 2 bolletjes vanille ijs en Yvonne, Arjan en ik nemen “Pizookie Trio”. Omdat ik, volgens Yvonne, altijd iets lekkers uitzoek gaan we alle drie voor de smaak “Raspberry White Chocolate Almond Pizookie”. Wat een zaligheid was dat. Heerlijk!

Trio.

Trio.

We betalen de rekening en rollen ons naar het Monster, maar wat was dat een lekker toetje om de vakantie mee af te sluiten.

Als we weer thuis maak ik nog even snel de blog af. Ik had deze keer tussendoor al zitten schrijven. De rest is bezig met koffers inpakken of een blogje schrijven.

Morgen moeten we om 10.00 uit de villa zijn. We vliegen pas om 19.15 ‘s-avonds dus we moeten ons nog even vermaken. We hebben nog Downtown Disney op onze lijst staan. Dus daar gaan we ons wel even vermaken.

De eerst volgende blog zal op z’n vroegst zaterdag tegen de avond online staan. Alhoewel ik denk dat het eerder zondag zal worden ;-).

8226 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Florida 2013. Bookmark de permalink.

7 reacties op Dag 21 Laatste volle dag in villa Waterlily

 1. Suus schreef:

  En dan zit het er weer op. Geniet van de laatste dag en een hele goede reis.
  Dikke x

 2. Yvette schreef:

  Geniet van jullie laatste dag en alvast een goede vlucht gewenst. Ik denk dat jullie hoge punten gaan scoren bij Eden met die zelfgebakken koekjes. 🙂

 3. Liek schreef:

  Hey luitjes en het is weer voorbij omgevlogen ontzettend genoten van jullie blog net of we er een beetje bij waren geniet nog vandaag en alvast een hele goede terugreis!!!! Xxx hofmannen

 4. Cora schreef:

  Bedankt voor de leuke verhalen,leuk hoor om jouw nuchtere manier van schrijven bij m’n ontbijt te lezen! Heb jullie al een goede terugreis gewenst en hopelijk zien we jullie binnenkort! Btw: Britt heeft dienst als jullie op Schiphol aankomen dus misschien gaat zij jullie als eerst zien! ;-)). X

 5. Anita schreef:

  Wat een heerlijke laatste volle dag. Wij komen ook zo graag in Celebration en die toetjes bij BJ onthouden we. Poeh hé wat ziet dat er lekker uit.
  Geniet nog lekker in Downtown Disney vandaag en alvast een hele goede terugreis.

 6. Anita Den Otter-Heidman schreef:

  Heerlijk om al jullie verhalen te lezen!! En nu gaan jullie weer naar huis. Ik zal jullie verhalen missen hoor!! Veilige reis terug!!

 7. remenesss schreef:

  Goh wat ben ik bliiijjjj dat jullie morgen weer thuis zijn en ik eens een dag niet meer na het lezen van het blog voor de voorraadkast sta omdat ik trek gekregen heb en weeeeeeer moet constateren dat hij leeg is;-P
  Hahaha!

  Heb genoten van de verhalen, echt heerlijk om te lezen♥
  Nogmaals goede reis terug en tot heel snel!! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.