Dag 7 Happy Anniversary.

Het mag een wonder heten. Vannacht ben ik een keer niet om 3.00 wakker geworden. Wel ben ik weer gewoon om 6.00 wakker. Arjan is ook wakker. Vandaag is het feest. We zijn namelijk 10 jaar getrouwd. Zoals (bijna) ieder jaar zijn we niet thuis. Persoonlijk vind ik dit altijd goed geregeld ;-).

Rond 6.30 ga ik uit bed. Ik ben weer de eerste vanochtend. Komt mooi uit dan kan ik op m’n gemak de blog van gisteren afmaken. Rond 8.30 is iedereen wakker en we gaan weer lekker ontbijten. Chefkok Rob heeft uitsmijters gemaakt.

De gebruikelijke ochtend foto

De gebruikelijke ochtend foto

Na het eten bespreken we weer de tactiek van de dag. Rob en Yvonne gaan lekker golfen en wij willen even wat shoppen en naar een waterpark.

Rob en Yvonne zijn als eerste de deur uit. Wij kijken eerst nog even op Skype of Dre en 10 thuis zijn. Dre is niet thuis, die is biljarten met de oudere club van de schietverening, maar 10 is wel thuis. We kletsen gezellig en alles gaat goed met de beestenboel.

Als we weer bij zijn met alle nieuwtjes stappen we de auto in en gaan naar de Premium Outlets (voor de kenners die op Vineland Ave). We rijden er zo naar toe en er staat geen file zoals afgelopen zondag. In de parkeergarage staan we op de begane grond. Met andere woorden het is een stuk rustiger.

Onze dame is niet de "weg" kwijt

Onze dame is niet de “weg” kwijt

We gaan als eerste naar de Oakley Store. Hier gaat Arjan los. Hij vind een aantal shirts en een zwembroek. Als we na het afrekenen naar buiten lopen komt de jongen van de winkel achter ons aan. We waren de creditcard vergeten. Oooopsssss.

De volgende winkel waar we naar binnen gaan is American Eagle Outfitters. Bij de ingang krijgen we het gebruikelijke tasje in de hand gestopt en het meisje laat ook nog even weten dat de “clearance” achterin de winkel is te vinden. Uitverkoop is altijd leuk. Omdat Arjan net los ging bij Oakley, ga ik nu hier los. Ik vind een paar leuke shirtjes. De creditcard doet nog steeds niet moeilijk en nu letten we er wel op dat de cc weer in de portemonnee gaat.

Arjan wil wel even bij Levi’s kijken. Zodra we binnen zijn lopen we een klein rondje en dan bestempeld Arjan het als “meuk”. Ik noem het liever “vergane glorie”. Dat klinkt toch iets positiever ;-). We staan snel weer buiten.

Dan maar bij Tommy H. naar binnen. We zien hier ook weinig leuks. Ik zie nog wel een shirtje en Arjan slaagt nog voor een lekker luchtje. De cc doet haar werk naar behoren.

Bij Adidas kijken we nog voor Arjan naar nieuwe hardloopschoenen. Helaas is de maat net niet goed. We nemen geen risico en besluiten om dan maar in Nederland iets meer te betalen, maar dan krijg je wel schoenen die bij je voeten passen. Onverrichter zake lopen we naar buiten.

Next stop: Nike. Ook niets. Door naar Guess. Ook daar staan we weer snel buiten. We houden een tactiek bespreking. Gaan we nog even kijken bij de Nike Store aan de 192 of gaan we zwemmen? We kiezen voor het eerste.

De buit

De buit

We rijden naar de Nike Store. Slechte keuze blijkt later. Hier zien we ook niet wat we zoeken. Arjan zoekt een hardloopshirt met lange mouwen en zonder kraag en ik zoek een leuke korte broek. Geen van beide vinden we hier. Dan maar terug naar de villa.

Als we weer thuis zijn showen we onze buit en trekken onze zwemspullen aan. Binnen een mum van tijd liggen we in het water. Lekker afkoelen en de rest van de middag lekker relaxen en een stukje taart eten die we van Rob en Yvonne hebben gehad.

Relaxen

Relaxen

Stukje taart iemand

Stukje taart iemand

De cursus "Relaxen voor Gevorderden" nu bij ons te volgen

De cursus “Relaxen voor Gevorderden” nu bij ons te volgen

Rond 16.00 maken we ons klaar om uiteten te gaan. Het plan is om bij “The Cheesecake Factory” te gaan eten. Rob, Yvonne en Arjan zijn wat sceptisch. Het idee komt dan ook van mij. Rob en Yvonne klagen niet omdat het onze trouwdag is en wij trakteren. Arjan heeft z’n bedenkingen, maar ik laat me niet ompraten :-D. Het is bij ons vandaan ongeveer 35 minuten rijden.

Als we binnen zijn melden we ons bij de counter. We moeten even 5 minuten wachten. Waarom is ons een raadsel omdat het helemaal niet druk is. Na 5 minuten krijgen we een tafeltje toegewezen. We hebben als ober vanavond Joe. Joe is waarschijnlijk de reincarnatie van Barry White. Hij heeft net zo’n stem. Helaas doet hij geen moppie zingen ;-). Wat ons wel opvalt is dat alles niet in hoog tempo op tafel staat zoals dat in sommige restaurant gaat. We hebben de grootste lol aan tafel.

Geloof het of niet, maar we hebben echt veel gelachen.

Geloof het of niet, maar we hebben echt veel gelachen.

We hebben allemaal iets anders. Arjan gaat voor de Chicken Marsala and Mushrooms, Yvonne heeft de Steak Diane, Rob neemt de Chargrilled Coulotte Steak en ik ga voor vis in de vorm van de BBQ Salmon Het smaakt heerlijk. We hebben zelfs een klein plekje voor een toetje. Tja, als je bij The Cheesecak Factory bent en je neemt geen toetje kan natuurlijk niet. Yvonne denkt de Warm Apple Crisp wel op te kunnen, Arjan gaat voor de White Chocolate Raspberry, Ik neem de Ultimate Red Velvet Cake Cheesecake en Rob heeft geen plek voor een stukje Cheesecake, maar gaat voor een Vanilla Milkshake. Yvonne en ik hebben moeite om ons toetje op te krijgen. Arjan eet wel z’n toetje op, maar krijgt er bijna het zuur van en Rob krijgt z’n mega milkshake ook niet helemaal op. Ik krijg voor m’n overgebleven stukje cheesecake een doosje. Voor het eerst in m’n leven krijg ik een “doggy bag” mee. Voor alles is een eerste keer zullen we maar zeggen. Yvonne kan haar toetje helaas niet mee krijgen omdat het uit ijs bestaat.

Essie!!!! Toetjestijd!!!!

Essie!!!! Toetjestijd!!!!

Nog meer toetjestijd!!!

Nog meer toetjestijd!!!

Mega Milkshake

Mega Milkshake

Op de terugweg staan we in de file en hebben we weer een onweersbui. Yvonne en ik zetten de achterbank op de “uitbuikstand”. De onweersbui nemen we mee naar de villa. Eenmaal thuis vind de bui het niet meer gezellig en drijft snel over.

Yvonne en ik maken de blogs en Arjan en Rob kijken een honkbal wedstrijd.

15376 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Florida 2013. Bookmark de permalink.

7 reacties op Dag 7 Happy Anniversary.

 1. Yvette schreef:

  Een hele goede manier om jullie trouwdag te vieren, shoppen. 🙂 Mazzel dat die knul alert was, shoppen zonder creditcard word lastig. Ik heb mijn bedtime-story weer gelezen, duik nu mijn bedje in. 😉

 2. Erik en Ingrid schreef:

  Gefeliciteerd met jullie trouwdag!

 3. Suus schreef:

  Dat ziet er weer uit als er meer dan geslaagde dag.
  Nogmaals van harte gefeliciteerd.
  Knuf

 4. Anita schreef:

  Ideale plek om je trouwdag te vieren, nogmaals gefeliciteerd.
  Mmm, die cheesecakes zijn lekker heh, wij deelden trouwens heel vaak de porties van hoofdgerecht of dessert. Kijken ze totaal niet raar van op. Maar jij hebt nu nog lekker taart vandaag 🙂
  Veel plezier.

 5. Cora schreef:

  Hee luitjes, wel een dagje later maar ook nog van ons gefeliciteerd met jullie trouwdag! Wij zijn ook goed aangekomen in het zonnige Z-Frankrijk en zit nu net als jij Dann, op m’n IPad,mail te lezen en te beantwoorden ;-)). Gezellig gisteren door R&L uitgenodigd voor een etentje om alvast de 1e avond te vieren! Was heel gezellig! Laat jouw blog straks aan aan hen lezen,vinden ze vast heel leuk! Hoop dat 10 en Dre ook goed aankomen en groetjes aan allemaal! xxx Sjaak en Cora

 6. Marja Bijvank schreef:

  Iets te laat maar niet minder gemeend…gefeliciteerd met jullie jubileum. Er zijn slechtere plekken te bedenken om het te vieren. Dat doen jullie goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.