De e-tickets zijn binnen!

Algelopen vrijdag stond de teller op 21 dagen. M.a.w. nog 3 weken voordat we naar Orlando, Florida afreizen. Doorgaans krijg je, als je via een reisbureau boekt, de papieren rond die tijd binnen. Zo ook bij Arke.

Op vrijdag stond de wekker gewoon op 6 uur. Voor ons een normale werkdag. Arjan checkt voor de zekerheid even de mail. Je kan nooit weten of Arke nog heeft gemaild en ja hoor. Uit de “computerkamer” klinkt een schreeuw: “DAAN! Mail van Arke, de e-tickets zijn binnen”!

De mail ook maar even doorgestuurd naar de laptop. Liever in tweevoud (de laptop gaat mee naar Orlando), dan enkelvoud op de desktop.

Omdat ik alleen de tickets voor het vliegtuig zag en niets over de huurauto gelijk maar even naar Yvonne gemaild hoe dat zat. Zij was er ook vroeg bij en wist te vertellen dat we daar nog aparte vouchers voor zouden krijgen. Daarna stuurde Yvonne de mail door van Tom en Anita met  de gegevens van de Waterlily. Deze gelijk uitgeprint.

Na de werkdag hadden we nog meer mailtjes gehad van Arke. De mail met de gegevens voor de huurauto en, heel fijn, een mail dat de stoelen in het vliegtuig alvast waren gereseveerd voor ons. Rob en Yvonne hadden dezelfde mailtjes gehad (klik op de plaatjes voor een grotere afbeelding).

seatplan_767

 

We hebben de stoelen 3a en 3b (Rob en Yvonne) en 4a en 4b (wij). Lekker bij het raam en met beenruimte. Dat laatste vind Arjan heel fijn met zijn lange lijf ;-). De auto zal een Ford Escape zijn (of een gelijkwaardig model).

09escape_01_hr

Nu we compleet waren gelijk alles uitgeprint en nu liggen de papieren geduldig te wachten tot ze over 18 dagen gebruikt kunnen worden.

IMG_3466

Overbodig om te zeggen dat we er zin in hebben :-).

1356 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Florida 2013. Bookmark de permalink.

5 reacties op De e-tickets zijn binnen!

 1. Yvette schreef:

  Dat van die extra beenruimte kan ik me goed voorstellen, ik zit ook altijd shocking klem in het vliegtuig, Ron ook btw. Wij hebben dan zoiets van voor die paar uurtjes houden we het wel ff uit maar als je zo lang moet vliegen dan heb je die extra beenruimte echt wel nodig . 🙂 Heerlijk dat alles al klaar ligt, mooie auto btw, lekker groot en ruim (zoals alles in de USA) 😉 . Ik weet nu bij wie ik moet wezen voor advies mochten wij ook ooit nog eens zo’n reis willen maken, geweldig om te lezen hoe jullie dat allemaal regelen. 🙂 Ik blijf met jullie mee aftellen! X

 2. Robert-Jan schreef:

  Heerlijk, dit is echt weer zo’n mijlpaal 😉 ! Mooie plekken in het vliegtuig, en de auto zal vast goed gaan bevallen !

 3. Yvonne schreef:

  Ja, ja het gaat nu spannend worden 😉
  Het ziet er allemaal goed uit dus “no worries”!
  Grtz.Y

 4. Anita schreef:

  Super plaatsen in het vliegtuig hoor, superfijn ook zo’n directe vlucht. Wij gaan voor het eerst met Delta vliegen ben erg benieuwd.
  Hier in huis liggen overal stapeltjes en briefjes met dingen om niet te vergeten. Nog maar 3 daagjes 🙂
  Nog even aftellen voor jullie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.