De eerste….

…Vlog staat online! Het zij nog wat onwennig, maar goed oefening baart kunst 😉

Op YouTube zijn we te vinden onder: PeaceVlog. We hadden in de eerste instantie Wetdog Productions (die gebruikte we al een tijdje voor o.a. de mudrun filmpjes van Arjan), maar daar zijn al verschillende kanalen van op Youtube. Dus na lang beraad met vrienden Jort (a.k.a. Troj) en Suus (zij, voornamelijk Jort 😉 , vloggen al een tijdje) kwamen we uit op PeaceVlog. Best logisch, PeaceLog en PeaceVlog. Daarbij vonden we dat we nog een mooi intro nodig hadden. Ze zeggen weleens dat Google je beste vriend is en dat bleek ook zo. Er zijn dus websites waar handige jongens en meisjes aanbieden om een leuk intro voor jou te maken. Perfect zou je zeggen ware het niet dat ik heel kritisch ben wat onze filmpjes betreft. Ik weet het, ik moet ook nog veel leren wat betreft de filmpjes inklaar knutselen, maar een goed/leuk intro vind ik nu eenmaal heel belangrijk. Dus gingen we de voorbeelden bekijken. Dat varieerde nogal van te lang (intro van bijna 1 minuut!), naar te druk, naar “dat is wel een heel erg fout pornomuziekje”, naar “dat doet me denken aan Mario Kart muziekje: WIIIIII” en “wil je een sympathiek antwoord of de waarheid?” We waren het vrij snel eens dat het simpel moest zijn. Muziek mag maar is geen must en het moest kort en bondig zijn. We kwamen uit op een intro van een papiertje dat wordt opengevouwen met een vrolijk muziekje en lekker kort en bondig.

Toen moest er nog wel een vlog gemaakt worden en wat is nu een beter onderwerp om te oefenen met vloggen dan onze hond Eden. Juist! Het toeval wil *kuch* dat wij voor Eden de originele GoPro Harnas “Fetch” hadden aangeschaft. Gewoon omdat het leuke beelden oplevert 😉 . Dus Eden kreeg de GoPro op haar rug, wat ze overigens geen probleem vind en Arjan nam de (waterbestendige)filmcamera mee naar het park. Et voilà: de eerste vlog is geboren!

Als je het leuk vind en geen update van PeaceVlog wil/kan missen kan je je ook abonneren door op deze *link* te klikken.

Ik hou het zelf (voorlopig) bij de gewone filmpjes zoals deze van Eden en haar vriendinnen Lizzy en Ginny

95 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Florida 2016, Vlogs. Bookmark de permalink.

2 reacties op De eerste….

  1. Ik kom nu al niet meer bij, dat koppie van Eden als ze de GP omgedaan krijgt, zo van "moet dit nou" !! Voor de rest al een echt paparazzi duo;-)

  2. mariska schreef:

    Geweldig!!! Erg leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.