Dierentuin dinsdag

Even over 7.00 uur ben ik wakker. Arjan volgt niet veel later. Hij besluit om nog een rondje te gaan hardlopen in het bos. Ik sta ook op en ga lekker douchen. We hebben hier een heerlijke regendouche.

Als ik beneden kom is de rest nog in diepe rust. Ik ga wat lezen en luister naar NPO Radio 2.

Als Arjan thuis komt heeft hij ruzie met de deur. Het lijkt wel of er een arrestatieteam tegen de deur staat de rammen. Jort en Suus zijn gelijk wakker. Jort en ik staan tegelijk in de hal om de deur open te doen als Arjan op dat moment toch de deur open krijgt. Straks maar even een melding van maken.

Arjan gaat even ontspannen in bad, Jort gaat zich aankleden en Suus en ik dekken alvast de tafel. Ook test ik uit of de sleutel van het huisje ook op de achterdeur past en het past! We besluiten om voorlopig de achterdeur te gebruiken tot de voordeur gemaakt is.

Na het ontbijten doen we het nog even rustig aan. We hebben bij ZooParc Overloon een tijdslot gereserveerd tussen 11.00 en 11.30 uur.

Bij ZooParc Overloon parkeren we Henk en lopen richting de ingang van de dierentuin. We worden gelijk verwelkomd door een rode panda. Die zijn zo schattig ??.

Het leuke van ZooParc Overloon is dat de bezoekers door de meeste verblijven kunnen lopen. Zolang we maar op de paden blijven natuurlijk ?. Ook hebben ze, en dat vinden wij altijd prettig, een looproute. Zo mis je niets.

Nadat we alles hebben gezien, hebben we best trek gekregen. Dus we zoeken het restaurant op. Jort gaat voor een biologische bol met kipfilet en spek en Arjan, Suus en ik gaan voor een frietje stoofvlees. Dat laatste smaakt prima ??.

Via de supermarkt voor nog een paar kleine boodschapjes, rijden we weer naar het huisje. Bij de receptie maak ik nog een melding van de voordeur. Het meisje achter de balie vraagt of het vandaag nog gerepareerd moet worden. Ik zeg dat het niet gelijk op stel en sprong moet gebeuren omdat de achterdeur ook gewoon voldoet. Het ging ons er meer om dat ze er vanaf weten ?.

Als we in het huisje zijn rommelen we wat aan. Jort, Suus en ik kijken nog een aflevering van Lucifer. Daarna is het tijd om het eitje weer op te stoken en het vleesch er op te gooien. Het smaakt weer heerlijk ??

Na het eten relaxen we weer wat en kijken naar Frank en Rogier checken in. Daarna kijken we wat vlogjes van Las Vegas als voorbereiding voor onze volgende vakantie. Als de wereld dan weer open is natuurlijk. Eerder gaan we niet boeken ?

Morgen gaan we shoppen bij outlet in Roermond ?. Hebben toch nog een beetje een Florida gevoel ?.

57 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Vakantie 2020. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.