Dingen die we willen doen in DC

Terwijl ik op Henk zit te wachten bij de Toyota dealer. Hij krijgt zijn APKtje, heb ik mooi tijd om even een klein blogje te tikken. Tenslotte is het over 80 dagen al zover ?.

Ik kijk vooral erg uit naar onze paar dagen in Washington DC. Het is veel te lang geleden dat we daar zijn geweest. We speuren YouTube en de rest van het internet af naar dingen die ons leuk lijken om te gaan doen of om te gaan bekijken. Op nr.1 staat “The Mall”. Daar willen we iig weer het Lincoln Memorial bekijken, de oorlog memorials en 1 of 2 museums bekijken. Vaste prik zeg maar ?. Ook staat Arlington National Cemetery op ons lijstje met de wisseling van de wacht bij “The Tomb Of The Unknown Soldier”.

Helaas is het Washington Monument in de renovatie tot medio lente 2019 ? Hebben we wel een goede excuus om nog een keer terug te moeten ?.

Georgetown staat ook op ons lijstje om te doen. Dat is er de andere keren ook nooit echt van gekomen. Het lijkt mij leuk om daar doorheen te slenteren.

Wat wel vast staat is dat we iig 1 dag DC gaan verkennen met Old Town Trolley Tours. Deze heeft ook een “Monuments By Moonlights Night Tour” en deze lijkt mij ook erg leuk om te doen.  Ik ben er alleen nog niet over uit of we deze de eerste dag moeten doen of de tweede dag. Misschien is het beter om de eerste dag gelijk een lange dag van te maken. Dan kunnen we aardig aan het tijdsverschil wennen ?.

Maar we hebben zeker 79 dagen om over na te denken ?.

78 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018. Bookmark de permalink.

3 reacties op Dingen die we willen doen in DC

  1. Yvonne schreef:

    Plannen genoeg, dat wordt hartstikke leuk. Inderdaad we zitten in de dubbele cijfers dus het gaat een klein beetje opschieten. Leuke “kopfoto” hoor!

  2. Caroline schreef:

    Wat een heerlijke plannen!! Dat wordt een mooie reis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.