Droog of niet droog, dat is de vraag.

Tegeltjeswijsheid nr. 16: There is magic in the night when the pumpkins glow by moonlight

Rond 7.00 uur word ik wakker. Suus heeft al geappt of ik mee ga de schoenen drogen in de droger. Dat lijkt mij een goed plan. Ik kleed me snel aan.

Als we binnen lopen zien we dat we niet de eerste zijn, er zit al (of misschien wel nog) een was in 2 machines. We zien ook dat 2 drogers op error staan. We confisqueren gelijk de andere 2 drogers die nog wel werken. We gooien de schoenen er in en zet de machines aan. Het duurt een uurtje volgens het klokje. Wij gaan ondertussen aan onze blog werken. De WiFi werkt niet echt mee, maar na een uitmuntende Lion King imitatie van ons hebben we weer WiFi ?.

Na een minuutje of 40 kunnen de schoenen er uit. Ze zijn zo goed als droog. We kunnen ze vanavond iig weer aan.

Als we terug op de kamer zijn, zijn de mannen klaar om te gaan eten. We gaan een verdieping naar beneden naar het restaurant Bayliner Diner. De drukte valt mee. Arjan gaat weer voor een yoghurtje met granola, Suus deelt met Jort French Toast en een Croissantje met Scrambled Egg. Ik neem de Breakfast Burrito ?. Die smaakt prima.

Na het ontbijt gaan we snel terug naar de kamer, kleden ons om, zoeken de spullen bijeen en gaan naar het andere zwembad.

Daar is het nog vrij rustig. We confisqueren 4 bedjes met een parasol en een paar handdoeken. We installeren de boel en nemen dan een duik in het water. Suus en Arjan testen de glijbaan uit.

We hangen lekker in het water en kijken mensen. Het valt ons op dat aan deze kant veel Britten zijn. Meer dan bij het andere zwembad aan “onze” kant.

Rond de middag gaan de mannen wat te eten halen. Zij gaan voor een broodje gyros en Suus en ik nemen de quesadilla met kip.

Na het eten hangen we nog wat in het water. Er is ondertussen een grote familie geland in het zwembad. Die maken met z’n allen meer herrie dan heel het zwembad daarvoor. De badmeester fluit ze ook regelmatig tot orde.

Bij 13.00 uur zijn we er wel klaar mee en gaan op ons gemak terug naar de kamer. Even douchen, beetje dutten en omkleden.

We willen iets eerder naar het park vanmiddag. Dan kunnen we nog wat attracties meepakken.

Rond 15.30 gaan we richting het park. We hebben deze een “gewone” park bus. Wanneer we in de bus zitten begint het weer te regenen. Het zal toch weer niet zo zijn ?.

Na de tassencontrole trekken we de poncho’s aan en haalt Jort z’n plu tevoorschijn. Het regent aardig door ? ⛈ ☔️ ? ⛈ ☔️

We willen The Bourne Stuntacular doen, maar deze is tot nader order gesloten ?. Dan maar naar Despicable Me Minion Mayhem. Deze is en blijft leuk om te doen ?.

Omdat het nog steeds regent besluiten we iets te gaan eten in de stay and scream waar we gisteren ook stonden. Daar zit Richter’s Burger Co. Dan kunnen we mooi zitten terwijl we wachten tot het 18.00 uur is.

Suus en ik delen een The San Andreas Platter met een Chilly Cheese Fries. Arjan neemt hetzelfde, maar dan zonder te delen en Jort gaat voor de Mushroom Swiss Truffle Burger. Het smaakt prima. Suus en ik zijn wel blij dat we delen. Tijdens het eten bespreken we onze tactiek. Het is gestopt met regenen, zowaar, dus dat betekent dat de scare actors los lopen ?. We verwachten drukte bij de huizen. We besluiten om nu de scare zones te doen. Voor het geval het van de week weer gaat regenen. Als een huis niet druk is, pakken we die gewoon nog even mee.

Even voor 18.00 uur moeten we wel erg nodig plassen. We mogen de stay and scream uit, maar krijgen wel een ticket mee waarmee we weer terug in de stay and scream kunnen komen.

Even na 18.00 uur gaat het touw bij Scarezone Conjure The Dark weg. De scare actors zien er fantastisch uit. Eigenlijk vind ik de scare zones leuker dan de huizen. Er valt zoveel meer te zien. We brengen ook nog even een bezoekje aan Diagon Alley. Zo stil heb ik het daar nog nooit gezien. Daar moeten we een foto van maken ?.

We lopen door naar de volgende scare zone, maar we zien dat Universal Monsters: Legends Collide maar 10 minuten wachten is. Die pakken we even mee. Hij is best lang voor een huis en is ook weer leuk.

Op naar de volgende scare zone. Scarecrow: Cursed Soil. Ook weer geweldig. Hierna lopen we gelijk scare zone Graveyard: Deadly Unrest binnen.

Tussendoor doen we nog Transformers. Gewoon omdat de wachttijd maar 5 minuten is. Jort en Suus halen Fresh Ground Princess en Fried Zombie Brains ?. Ik moet zeggen, het smaakte prima.

We pakken scare zones Horrors Of Halloween en Sweet Revenge mee en dan hebben we alle scare zones gehad.

Omdat het al wat donkerder is geworden besluiten we om nog een rondje scare zones te doen nu het donker is. Tussendoor (alweer ?) pakken we Man In Black mee. Hierbij moeten de tassen in de kluisje. Die mogen niet mee in de attractie. Deze is niet voor herhaling vatbaar. Suus scoort nog wel een leuk Halloween petje.

Hierna gaat ons kaarsje uit en lopen we richting uitgang. We pakken de bus weer terug.

In hotel halen we nog een toetje in de vorm van een cheesecake puntje en een cupcake. Op de kamer delen we deze en ze smaken heerlijk.

De rest van de avond brengen we weer in de koalastand door ?

65 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Orlando, Florida 2022. Bookmark de permalink.

3 reacties op Droog of niet droog, dat is de vraag.

 1. Ansje schreef:

  Geweldig, maar als ik t zo zie, vind ik jullie supetstoer, maar niets voor mij

 2. Dre & 10 schreef:

  Ik hoop dat jullie een beetje slapen, na zo’n avond. Iets dat Fried Zomby Brains heet.Dat hoef ik niet hoor.Geef mijn portie maar aan Fikkie, die ligt daar ook vast op een eng kerkhof. Super leuke foto’s
  Groetjes aan alle 4 .
  10 & Dre

 3. M en M schreef:

  Best creepy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.