Er was eens…

Zo beginnen alle goede verhalen en zo ook die van ons.

Het was ergens in 2018 toen dit verhaal zijn eerste vorm kreeg. Volgens mij was het zelfs tijdens de vakantie in september 2018. We hadden een leuke tijd in Orlando met Rob en Yvonne en dat vrienden Jort en Suus en de ouders van Jort er waren was gewoon een bonus.

Zoals gezegd, we hadden een leuke tijd gehad tijdens de halloween avonden bij Magic Kingdom en Universal. Ik gok dat daar stiekem het zaadje was gezaaid en daar zijn beelden van.

Dit idee kreeg afgelopen september 2019 een vastere vorm en daar zijn ook beelden van ?

Nadat we dus hadden bedacht wat onze wensen zijn/waren was het tijd om onze connecties aan het werk te zetten ?. Jort en Suus zette Christen (Magically Fun Vacations) aan het werk en bij ons ging Kim (VakantieXperts) aan de bak.

Wij zelf gingen ook online aan de slag om een goede deal te vinden. Bij Attraction Tickets vonden wij een geweldige deal voor WDW. Zo geweldig dat we deze niet konden laten schieten en gelijk hebben geboekt. We zitten dan in Port Orleans Riverside Kim kon ons alleen maar gelijk geven ?.

Kim ging voor ons nog wel op jacht naar leuke deals voor vliegtickets, huurauto en Universal. Ook hadden we het idee opgevat om tussendoor een paar dagen St. Augustine aan te doen. Suus had wel een leuk hotel op het oog. In 2018 hadden ze in dat hotel al een keer gelogeerd. Aan Kim weer de taak om ook voor dat hotel een leuke deal te scoren.

Kim heeft goed haar best gedaan. Ze had voor een leuke prijs vliegtickets voor ons kunnen boeken. We vliegen weer met United. We vliegen zowel heen als terug via Houston. De huurauto zal een Dodge Caravan Minivan (of soort gelijk) zijn. We willen niet te lopen, te zitten, te lopen, te kloten met de koffers ?

Het prijsverschil bij het hotel in St. Augustine online boeken of bij Kim boeken was nihil. Dus kim heeft deze ook gelijk aan het pakket toegevoegd.

En toen kwamen we aan bij Universal. Wij hadden en hebben onze zinnen gezet op Cabana Bay. Deze beviel de vorige keer erg goed. Alleen onze wensen liepen wat uiteen. Niet schokkend hoor ?. Jort en Suus hadden graag een family suite en wij hadden graag een standard room met uitzicht op Volcano Bay, het waterpark van Universal. Bij onze zoektocht stuitte Jort op de ultieme kamer. Of beter gezegd, kamers. Of nog beter gezegd een 2 bedroom suite met uitzicht op Volcano Bay. “Kim, kan jij die ook voor ons regelen?” Natuurlijk kon Kim die voor ons regelen. Geen probleem! ???? Alleen de entreetickets ging hem niet worden. Geen nood, die boeken we dan gewoon weer bij Attraction Tickets ?.

De oplettende lezer weet dat onze trouwdag ? 5 september is en op deze dag is het dubbel feest. Het is ook de ondertrouwdag van Jort en Suus en Suus en ik zijn al ruim 10 jaar vrienden ???. Om deze heugelijke feiten te vieren hebben ons oog laten vallen op het entertainment restaurant Hoop Dee Doo.

Ondertussen hebben Jort en Suus de entreetickets geregeld voor Universal/Island of Adventure, Kennedy Space Centre en Halloween Horror Nights (hierna aangeduid als HHN). Alleen voor Mickey’s Not So Scarry Halloween Party (hierna aangeduid als MNSSHP) hebben we nog geen leuke deal kunnen vinden. Voorlopig hebben we nog even 😉

Jort is al aen den hobby geweest met het logo 😉

Natuurlijk gaat Suus ook weer bloggen. Sterker nog, ze is al begonnen ?. Deze avonturen kan je hier vinden.

156 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Orlando september 2020. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.