Facebook

Zo rond 19 september 2016 begon de ellende. Onze volgers kregen geen mail meer wanneer wij een blog hadden geplaatst. Arjan heeft het nog geprobeerd met een ander tooltje, maar dat werkte ook niet echt. We hebben het ook nog poging gedaan om via MailChimp, maar dat was het ook niet echt.

Ondertussen zat de vakantie er ook weer lang en breed op en dan valt het hier altijd weer stil, maar ik zat nog wel steeds te verzinnen of het ook anders kan ?.

Vrienden Jort en Suus hadden voor hun vakanties een aparte Facebook pagina aangemaakt. Dus onder het mom “beter goed gejat, dan slecht verzonnen”, was dat de oplossing voor ons probleem.

Afgelopen weekend, het weer was niet echt best ?☁, lekker zitten knutselen aan onze Facebook pagina. Hier kan ik mooi alle linkjes van onze blog kwijt. Nog een voordeel van deze pagina is ook dat we onze vlogjes er op kunnen gooien en gewoon foto’s kunnen plaatsten. We lopen nog wel wat achter met de vlogs, maar daar komt hopelijk binnenkort weer verandering in.

Je kan gewoon lid worden (als ik je nog geen lid heb gemaakt ?), maar laat wel even in de reacties hier onder achter wie je op Facebook bent. Dan kunnen Arjan en/of ik je aanvraag goedkeuren ?.

Klik op de foto en je kan gelijk lid worden van onze pagina ??.


85 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018. Bookmark de permalink.

1 reactie op Facebook

  1. Arie&marian schreef:

    Lekker vooruitzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.