Happy anniversary ?‍♀️ ?‍♂️

Tegeltjeswijsheid nr 4: Het huwelijk is een relatie waarin eentje altijd gelijk heeft en de ander de man is.

Ik ben om 6.00 uur wakker. Een half uurtje later dan gisteren. Ik reken het goed ??. Vandaag zijn we 19 jaar getrouwd en dat gaan we vieren door vanavond bij de Outback te gaan eten. En we gaan naar Disney Springs om een beetje rond te kijken.

Maar eerst ga ik uit bed om de blog verder af te maken (in de goede zin van het woord ?). Als ik in de woonkamer kom, ben ik de eerste. Suus volgt zo’n 5 minuten later. Ik zoek de foto’s uit voor bij de blog en gooi hem online. Arjan is ondertussen ook uit bed en hij gaat een rondje hardlopen over het park hier.

Als hij weer terug, en opgefrist, is gaan we naar de Cracker Barrel om daar te ontbijten. Het is daar best druk, maar het is vandaag dan ook Labour Day. Een grote feestdag hier in Amerika. Gelukkig is er nog een tafel voor 4 voor ons ??

We bekijken de menukaart en hebben een klein beetje last van keuzestress ?. Gelukkig kunnen we toch een keuze maken ?. Arjan en Jort gaan voor Grandpa’s Country Fried Breakfast. Suus gaat voor de Loaded Hashbrown Casserole Tots en ik neem de Stuffed Cheesecake Pancake Breakfast ??. Het smaakt heerlijk, maar het is wel een caloriebom.

Tijd voor wat nodige beweging. Na het eten rijden we naar Celebration om een rondje om het meer te maken. Als we langs de parkeerplaats lopen ziet Jort een auto staan die op Horatio lijkt. De deur van de bestuurderskant staat open. “Is dat niet die van ons” vraagt Jort. Ik kijk en zeg “nee joh, die van ons staat een stukje verder”. We lopen door.

Langs het meer maken we foto’s van eekhoorntjes ?. Die zijn heerlijk brutaal ?. We proberen nog te spotten of we een alligator in het water zien. Die schijnen hier wel te zitten, maar helaas zien we alleen maar schildpadden ?. We zien nog net iets onder water duiken wat misschien een alligator zou kunnen zijn, maar we weten het niet zeker.

Aan het einde van het rondje meer willen we naar Woof Gang Bakery. Die is dan helaas gesloten op Labour Day ?. Goed excuus om nog een keer naar Celebration te gaan. Suus en ik vinden dat we dan tegen de avond moeten gaan om te kijken of er al huizen zijn met Halloween versieringen.

Gelukkig is Starbucks wel open en we halen daar nog een verfrissing in de vorm van Mango Dragonfruit Lemonade en Pineapple Passionfruit. Omdat het druk is bij Starbucks lopen we door naar de auto. Als we daar aan komen zien we de deur aan de bestuurderskant open staan. Het was dus toch onze auto ??

Onderweg naar huis rijden we nog even langs de Liqour Store. Als we de verkeerslichten voorbij rijden ziet Suus al gelijk dat hij open is. Haar Brabantse bloed kwam even naar boven ??.

Bij thuiskomst zien we een auto op “onze” oprit parkeren. Het blijkt Monique te zijn met een nieuw douchegordijn. Ik had gezien dat er wat schimmelplekken op het douchegordijn in “onze” badkamer zat. Het zat ook echt in zo’n vouw zodat je het alleen maar ziet als het gordijn dicht is. Ik had dat gisteren bij Monique gemeld zo van in de trant “dat je het even weet”. Monique is het type niet lullen, maar poetsen (ze had uit Rotterdam kunnen komen ?) en komt gelijk een hagel nieuw en kraak vers gordijntje ophangen ????. De service is top van Prime Villa’s Orlando ???? https://primevillasorlando.com

Eigenlijk willen we vanmiddag even de Lazy River hier op het resort testen, maar Monique raadt dit ten stelligste af. Het is Labour Day en het kan best druk in het zwembad van het resort zijn. Wij houden het voor de zekerheid maar op de pool bij de villa.

Tussen het relaxen door drinken we wat en eten we wat. En we eten de Red Velvet cake die we gisteren bij de Publix hadden gescoord. Om onze trouwdag te vieren ? ?‍♀️ ?‍♂️ ? ? ?

Even na 17.00 uur gaan we ons opfrissen en klaarmaken om naar de Outback te gaan. Uiteindelijk rijden we rond 19.00 uur naar de dichtstbijzijnde Outback.

Als we volgens TomTom zijn gearriveerd, zien we dat de boel in de stijgers staat. Er hangt wel een bord dat dit filiaal open is. Na een spoedberaad in de auto besluiten we unaniem dat we hier niet willen eten. #decadent. We stellen de TomTom opnieuw in voor poging 2.

Outback 2.0 is wel goedgekeurd ??. Sarah is onze serveerster voor de avond. Niet te verwarren met buuf Sarah ?. De mannen gaan voor de rib eye, Suus neemt de Hand-Breaded Chicken Tenders en ik neem 2 voorrechten, te weten de Steakhouse Mac & Cheese Bites en de Caesar Salade. Het is voor mij toch net iets te veel. Dus ik moffel m’n restant vakkundig weg onder m’n servet ?.

Na het eten gaan we nog even naar Disney Springs. Daar wil Jort kijken voor een Magic Band en een Lightsaber. Hij slaagt voor een Magic Band, voor de Light Saber moet hij toch echt in Galaxy Edge zijn volgens het meisje achter de balie. We duiken nog een paar winkels in, maar vinden alles schrikbarend duur geworden ?.

We besluiten om weer huiswaarts te keren. Het is dan 22:35 uur. Best laat geworden en we hebben het een soort van volgehouden. Morgen onze eerste parkdag. Eens even kijken wat de stappenteller morgen aan het einde van de dag aan gaat geven ?.

Tot slot nog de lang verwachte foto’s van de villa in willekeurige volgorde ?

89 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Orlando, Florida 2022. Bookmark de permalink.

7 reacties op Happy anniversary ?‍♀️ ?‍♂️

 1. Arie schreef:

  Prachtig verhaal weer .lekker genoten .
  Ps Daan waneer ga je een boek schrijven
  Daar ben je voor in de wieg gelegd

 2. Esther schreef:

  Wat een mega huis joh…past wel bij de rest, mega auto, mega menu’s..!!?
  Ar is lekker bezig met sporten, netjes hoor! Jij morgen gewoon lekker wandelen en “zwemmen” in jullie pool ?‍♀️?
  Rem sport met de kale mee op afstand en ik wandel komende weken op afstand met jou mee?
  Was weer een leuk verhaal, maar moet nu als de sodemieter naar mijn volgende client..!!?

  Have fun to you all!!???

 3. Yvette schreef:

  Leest weer heerlijk weg je verhaal. Nogmaals gefeliciteerd met jullie trouwdag.
  Mazzel dat de auto er nog stond met dat open portier ?.
  Hier in Nederland was hij weggeweest ??

  Leuke chipmunks, ik zie die toch liever dan een krokodil of alligator hoor. ?

  Oh dat eten….mjammie! Mijn maag begint ervan te knorren, maar mijn hart slaat ervan over…lol! ?

  Gave villa! Met een echte mancave en dat Mickey en Minnie douchegordijn…was dat de nieuwe die Monique kwam brengen? ?
  Have fun verder allemaal, tot het volgende blog. ❤️?

 4. Gerrit en Joke schreef:

  En ook vandaag klopt het weer wat er geschreven wordt
  De Villa is echt mooi en Groot en twee deuren verder is die van Robert Jan en Caroline
  Ga genieten van je eerste Parkdag we lezen het morgen wel

 5. Ansje schreef:

  Gezellig weer, dank

 6. M en M schreef:

  Gefeli met jullie trouwdag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.