Herkansing

Tegeltjeswijsheden nr 1: “Wat in het vat zit, verzuurt niet”

Toen wij het in 2018 geplantte en in 2019 op papier uitgezette zaadje begin 2020 hadden geboekt, maar door een niet te nader te noemen virus het hele feest niet door kon gaan, ziet het er naar uit dat we nu wel kunnen gaan ?.

We gaan naar Orlando, Florida baby!

Klein verschil is dat we nu niet in een hotel op het terrein van WDW zitten, maar in een villa die we hebben geregeld via Monique. Ook gaan we nog steeds naar St. Augustine en we gaan nog steeds naar de Universal Studios, waar we in het Cabana Bay Beach Resort zitten.

Dankzij het virus, wat wij dus niet bij naam zullen noemen, is bij mij de vakantievoorpret een stuk minder dan andere jaren. Ik ben er altijd nog een beetje huiverig voor dat er een kink in kabel komt. Daarom ook zo laat een blog.

Als jullie deze blog lezen, lopen wij op Schiphol richting het vliegtuig dat ons naar Newark (vlucht UA 71) zal brengen. Daar hebben wij onze overstap naar Orlando (vlucht UA 1105). Als het goed is natuurlijk ?. De vluchten zijn, op de eerste vlucht na, allemaal al minimaal 1x en maximaal 3x gewijzigd ?. De vlucht terug zou in eerste instantie ook via Newark vliegen (landen rond 7.15 uur in Amsterdam). Daar maakten ze Washington DC van (landen rond 7.30 uur in Amsterdam). Nu vliegen we via Houston (landen rond 9.15 uur in Amsterdam) dat laatste vind ik persoonlijk een beetje jammer, maar daar kunnen we weinig aan doen ?. Ik sluit ook niet uit dat deze terugvlucht nog een keer zal veranderen ?.

Voor nu: sit back, relax and enjoy the ride!

79 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Orlando, Florida 2022. Bookmark de permalink.

3 reacties op Herkansing

 1. Dre & 10 schreef:

  Eindelijk!!

 2. Ansje schreef:

  Heerlijk, genieten maar

 3. GERRIT EN JOKE schreef:

  WELKOM
  HET WEER IS WARM EN DE DOLLAR IS DUUR
  DE VILLA IS HEEL MOOI
  VEEL PLEZIER EN WIE WEET

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.