HHN

Om 7.15 word ik wakker. Vandaag is de dag waar van je wist die zou komen ?. Het is vandaag de grote dag van de Universal Halloween Horror Nights ??????. Voor het zover is beginnen we de dag rustig. Een beetje zwemmen, een ontbijtje, weer een beetje zwemmen en de blog bijwerken. Ondertussen werk ik ook aan de blog van vandaag.

De rest van de ochtend doen we het allemaal rustig aan. Tegen 12.00 uur gaan Rob en Yvonne de deur uit. Zij gaan naar een American Football wedstrijd van de Gators Het is op 2 uur rijden van Davenport vandaan. De wedstrijd begint pas eind van de middag, maar ze willen nog even de sfeer proeven. 

Arjan gaat nog even sporten in het fitnesscentrum van Watersong en ik draai nog een paar wasjes. We kunnen denk ik na vanavond/vannacht wat schone onderbroeken gebruiken ?. #ietsmetzevenkleuren ?. 

Rond 14.30 uur zoeken wij alle camera’s bij elkaar, vullen de koeltas met ijs, water en een gatorade en stappen in de auto richting Universal. Onderweg daar naar toe wordt het bewijs maar weer eens geleverd dat je alles met duct tape kan maken. Zelfs een auto kan je er mee aan elkaar plakken ?. 

We tikken om te mogen parkeren weer $22,- af en rijden de parkeergarage binnen. We zetten de auto neer bij Cat in the Hat 460. We lopen weer via de City Walk naar Universal. 

Even over 16.00 stappen we het park binnen. Ik app naar Suus en Jort waar ze zitten. Ze zijn bij The Simpsons. We hebben ze snel gevonden en we wachten nog even op Bradley en Christen. Die zijn met de kids nog de attractie van The Simpsons in gegaan. 

Als zij ook weer bij ons zijn, worden de kids naar huis gestuurd en gaan wij naar de “Stay & Scream” zone. Waar we moeten wachten tot het park “opnieuw open” gaat voor de avond. 

Als het 18.00 uur is geweest mogen we ons weer verder bewegen door het park. We duiken gelijk de rij van Stranger Things in. Het enige huis wat ik echt wil doen deze avond. 

Als we in de rij staan wordt de moeder van Bradley en tussen uit gehaald. Ze zit in een scootmobiel vanwege haar slechte knieën, maar die mag dus niet mee naar binnen. Hadden die castmembers aan de begin van de rij dat niet even kunnen melden??. 

Alice, de moeder van Bradley dus, probeert het wel om in de rij te staan, maar ze trekt het echt niet om een uur te wachten en dan ook nog door het huis te moeten. Als Christen hier een aan de castmember op aanspreekt, snapt deze het probleem en we mogen met de hele groep voor. Binnen no time staan we binnen ?. 

Stranger Things, sorry voor het taalgebruik, maar, tyfus! Wat zit die goed in elkaar zeg. Behoorlijk veel schrik momentjes. Es, ik heb je “een enge film kijk je door een colaflesje” truc gebruikt ?. Ik moet wel zeggen, we hielden elkaar goed vast, althans, ik had Suus d’r riem van d’r tas beet en Christen kneep mijn rechter arm fijn ??. Wat we misschien wel het allerengste vonden waren de castmembers die verdekt opgesteld stonden om te kijken of de scare actors niet werden belaagd. 

Tip: bekijk een enge film, of in ons geval een scare House, door een colaflesje. Bij gebrek aan een colaflesje voldoet een waterflesje ook prima ?

Als we weer buiten staan beslissen we wat we verder nog willen zien. De rest wil wel naar Carnival Graveyard. Ik sla die even over en pak lekker een bankje in de schaduw waar ik mensen kan kijken en de blog bij kan werken ?

Als de rest weer hyper buiten staan, gaan we naar Scary Tales, Deadly Ever After. Deze doe ik wel weer mee. De rij duurt volgens het bord 65 minuten en Arjan start de timer. Deze was nog beter dan Stranger Things ????. 

Als we weer buiten staan begint net in de scare zone Vamp 85, New Years Eve. Excuseer weer mijn taalgebruik, maar tering wat zijn die goed geschminkt ????. Ik probeer nog wat foto’s te maken, maar dat is nog lastig. 

We lopen door en lopen zo naar Killer Clowns from Outerspace. Daar maakt Bradley nog een foto van Arjan en mij met 1 van de clowns. 

Van Killer Clowns lopen we Twisted Tradions. Daar lopen heksen, vogelverschrikkers en andere enge dingen rond. 

We lopen richting Seeds of Extinsions. We ontmoeten in de rij een paar gezellige gasten uit Tampa. Daar staan we een tijdje mee te babbelen. Dat maakt wachten weer voor het gevoel korter ?. Als wij het huis binnen mogen, blijven Suus en ik dicht achter hen lopen. Daar hebben wij geluk aan omdat zij, bijna, iedere keer de eerste “klappen”’opvangen ?. 

Als we het huis weer uitlopen, is iedereen het er wel over eens dat we ergens willen gaan zitten. De voetjes beginnen tegen te stribbelen van dat geslenter. 

We vinden een tafeltje buiten bij Mel’s D.I.E IN ?. Arjan gaat 2 milkshakes halen, maar dat meer een beker softijs dan een shake ?. We zitten allemaal bij te komen. Op een gegeven moment spreek Jort de legendarische woorden: “ik zou het niet erg vinden als we straks naar huis (lees: naar de villa) gaan”.  Wij stemmen gelijk voor, want we hebben door het lange staan in de wachtrijen geen voeten meer over. Ook hakt de hoge temperatuur er flink in. 

We wachten nog even op Christen, Bradley en Alice. Zij zijn nog naar het Halloween House geweest. Als de groep weer compleet is nemen we afscheid en we lopen via onze favoriete scare zone, Vamp 85, New Years Eve terug naar de uitgang van het park. We maken nog wat foto’s van de scare actors. De dode Freddy gaat er echt voor staan ?. 

Bij de laatste scare zone……. komen we ineens Liz tegen. Een vlogster, op YouTube is ze bekend onder de naam DiscoLiz. Zij vlogt niet alleen over haar tripjes naar Orlando, maar ook over haar dagelijks leven met man en 3 honden. We staan nog een tijdje met haar te babbelen en Suus en ik gaan nog met haar op de foto. 

Hierna lopen we richting uitgang en via de City Walk naar de parkeergarage. We staan helemaal achteraan in de rij ?. 

Als we bij de auto zijn, pakken we uit de kofferbak het koeltasje. Daarin zitten 2 flesjes water. Die nog heerlijk koud zijn omdat de ijsblokjes nog niet helemaal gesmolten zijn. Als we wegrijden zien dat de temperatuur nog steeds 30 graden is. Het is dan even over 23.00 uur geweest. 

We zetten Jort en Suus bij de poort af en ze lopen het laatste stukje naar de villa. Wij rijden weer door naar “huis”. Bij thuiskomst gaan we gelijk naar bed toe. We zijn versleten, maar de avond is echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar

Morgen hebben we Mickey’s Not So Scarry Halloween Party. Dan gaan we snoep verzamelen ?

Attachment.png

99 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018. Bookmark de permalink.

7 reacties op HHN

 1. Marian de vreede schreef:

  Gaaf zeg

 2. Robert-Jan schreef:

  Wow, wat een dag zeg. Het is wel echt prachtig gemaakt, maar mijn feestje is het niet ! Ik ga wel naar Disney ??. Maar snap dat jullie helemaal gesloopt waren … Enne, die auto, aan elkaar geplakt, geweldig !!! Hahaha

 3. 10 & Dre schreef:

  Zie je wel, het was niet zo erg als je dacht. Anders was je niet alleen op een bankje blijven zitten. Mochten jullie allemaal achter de sloot aan?

 4. Yvonne schreef:

  Geweldige dag en een hoop plezier, die zit ook weer in de pocket???

 5. Pa arie schreef:

  Prachtig weer om te lezen

 6. Liekie schreef:

  Leuke herinnering erbij ! Heerlijk weer om te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.