In de dubbele cijfers!

Jaja, we zitten in de dubbele cijfers! Over 98 dagen vliegen wij naar Washington DC ??.

We hebben ook alles zo goed als betaald. Vliegtickets, hotel in Washington DC, huur auto in Orlando, entree tickets voor de parken, entree voor de M(ickey’s) N(ot) S(o) S(cary) H(alloween) P(arty) en de villa. Wel zo’n fijn gevoel. Het enige wat eventueel nog bij komt aan kosten is de H(alloween) H(orror) N(ights) van Universal. Arjan wil dat wel graag een keer meemaken, maar ik twijfel nog. Ik ben bang dat ik, of 7 kleuren sch**t ?, of ik sla zo’n “caracter” gelijk 2 blauwe ogen van schrik ?. Dus daar moet ik nog even over verzinnen ?.

We hebben ook nog even een nieuwe koffer besteld. Bij 1 van onze andere koffers werkt het slot niet naar behoren. Dus afgelopen weekend even online gekeken. Ik zag een mooie rode koffer van Samsonite bij Duifhuizen van €165,- voor €149,-. Bij Samsonite zelf kost de koffer €169,-. Ik ben niet voor 1 gat te vangen dus ik zocht nog even verder op internet. Zo kom ik er achter dat Wehkamp een aanbieding heeft van €199,- (kost de koffer niet eens bij Samsonite zelf) voor €169,-. Duifhuizen blijft voorlopig nog het goedkoopst, maar ik zoek toch nog even verder. Bij bol.com is deze koffer alleen in het zwart en ik wil een rode ?. Valt wel zo lekker op als je bij de band staat te wachten. Dus bol.com valt ook af. Ik kom bij travelbags.nl. Die ken ik van de reclame op tv, dus die wil ik nog wel vertrouwen. Bij Travelbags hebben ze ook de koffer en hij is afgeprijsd van €169,- voor €139,-. Kijk dat vind ik een leuk prijsje. Voor de zekerheid kijk ik ook nog even bij Coolblue. Die hebben dezelfde actie als bij Travelbags, maar je krijgt bij Coolblue een kofferriem cadeau t.w.v. €9,95. Een kofferriem extra is altijd handig, dus ik ga voor  Coolblue! Geef toe, met zo’n kofferriem was je ook voor Coolblue gegaan ???

91 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018. Bookmark de permalink.

6 reacties op In de dubbele cijfers!

 1. Robert-Jan schreef:

  Koffer is ook belangrijk; een goede koffer nog belangrijker. Er moet immers veel mee terug ! Ze hebben overigens vaak hele interessante aanbiedingen bij Macy’s voor koffers … Maar goed, je moet hem ook meenemen natuurlijk !! Lekker, nog minder dan 100 dagen, dan gaat het ineens snel !

 2. 10 schreef:

  Wij hebben koffers staan met slot voor 000,00 met kofferriem, vraag het dan even!!

 3. Yvonne en Rob schreef:

  Optie van je ma is ook interessant, kun je het geld aan andere leuke dingen besteden;-)
  Lekker he, aftellen, heb er zin in hoor ?

 4. Cora schreef:

  Geweldige kofferriem!! ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.