Keuzes, keuzes.

De vakantie begint vorm te krijgen. We zijn de laatste paar weken druk bezig om te kijken wat we allemaal willen doen straks in Orlando, Florida.

Over Walt Disney World is geen discussie mogelijk. Dat staat gewoon vast. Na lang zoeken op verschillende sites en tips en trucs van Robert-Jan kwamen we uit bij Mousesavers. Daar kwamen we een leuke aanbieding tegen die we niet konden laten schieten. Visa erbij en bestellen maar.

We hadden ook nog op Nederlandse sites gekeken zoals American Estates en American Vacations, maar die waren toch iets duurder. We waren in dollars goedkoper uit. Tja, dan is het niet zo moeilijk kiezen ;-).

Daarna kwam het grote beslissen. Wat willen we nog meer doen behalve shoppen, zwemmen en parkhoppen. Rob en Yvonne willen wel graag naar Aquatica. Dat is het zwemparadijs van Seaworld. Dat lijkt ons ook leuk, maar welke kaarten nemen we daarvoor? Gaan we voor een flexticket en doen we Universal Studios enzo er ook bij? Of gaan we alleen voor Seaworld en Aquatica? Keuzes, keuzes. Arjan wil eigenlijk ook nog naar Kennedy Space Center en we willen nog naar een paar State parken.

Afgelopen maandag hebben we besloten dat we alleen Seaworld en Aquatica erbij doen. Universal Studios en Islands of Adventure slaan we dit keer over. Kennedy Space Center denken we nog even over na.

Maar goed, terug naar maandag. Na een speurtocht op internet voor de beste aanbieding voor Seaworld en Aquatica kwamen we uit bij Undercover Tourist. Leuke prijs en we kunnen 14 dagen lang (als we dat willen) in en uit de parken lopen. Ik zeg: bestellen! Oke, kwam nog wel $30,00 extra bij voor Express Shipping, maar dan heb je ze binnen 5 (werk)dagen in huis.

Via het mailtje van FedEx konden we ons pakketje goed in de gaten houden. Zo ging het op dinsdag van Daytona naar Memphis. Op woensdag van Memphis naar Charles de Gaulle. Toen hadden we al zoiets van misschien krijgen we ze morgen al binnen i.p.v. de door ons berekende vrijdag. Ja hoor, vandaag was ons pakketje van Charles de Gaulle ineens in Ridderkerk en al op transport naar ons toe. Toen de FedEx mijnheer bij ons aan stond te bellen en Arjan open deed, stond ik als een klein kind in de kamer te springen :-D.

IMG_3340

De vakantie begint nu echt vaste vorm te krijgen. Overbodig om te vertellen dat we er zin in hebben.

Sorry, wat zei je? Oh, hoe lang we nog moeten wachten voor de vakantie? Nou, zolang nog:IMG_3344

 

1842 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Florida 2013. Bookmark de permalink.

7 reacties op Keuzes, keuzes.

 1. Robert-Jan Hamersma schreef:

  Hahaha, heerlijk vooruitzicht, het is zo heerlijk hier ! Ik mis alleen het golfen, maar daar moet ik denk ik voor op de andere blog zijn ๐Ÿ˜‰ !

 2. Danielle de Vreede schreef:

  Robert-Jan: ik sluit niets uit. Misschien pakken we de golfbaan bij WDW. Die zit ook bij onze kaarten inbegrepen ;-).

 3. Yvonne schreef:

  Zo die zijn alvast binnen!
  Ik zou er ook blij mee zijn hoor en het gaat nu inderdaad een beetje opschieten.
  Spannend!
  Grtz.Y

 4. Suus schreef:

  Dat zijn leuke vooruitzichten. Bedankt voor de tips.
  Ik geniet nog even na van Londen dan op naar de volgende reis.

 5. Essie Intown schreef:

  Leukleukleuk….maar niet te veel springen in die woonkamer anders ben je straks versleten als je gaat en lig je daar straks de hele dag in je nest;-)

 6. Yvette Delhaas schreef:

  Alvast In the pocket, heerlijk. ๐Ÿ™‚ En mochten jullie toch naar Kennedy Space Center gaan, maak aub heel veel foto's want ik heb er hier thuis eentje die er ook ooit nog eens heen wil…helemaal space-gek! ๐Ÿ˜›

 7. Yvette schreef:

  Alvast In the pocket, heerlijk. ๐Ÿ™‚ En mochten jullie toch naar Kennedy Space Center gaan, maak aub heel veel foto’s want ik heb er hier thuis eentje die er ook ooit nog eens heen wil…helemaal space-gek! ๐Ÿ˜›

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.