Langzaamaandag

Rond 4.00 uur zijn we even wakker. Arjan leest het nieuws in Nederland bij en ik werk aan de blog. Je moet toch iets als je niet kan slapen ?. 

Rond 5.30 uur val ik weer in slaap, om rond 7.00 uur weer wakker te worden. Het is buiten al licht en ik ga me omkleden. 

Als ik in de kamer kom zit Yvonne al op de bank. We kletsen wat en besluiten om een kijkje buiten te nemen. 

Het water in het zwembad is lekker warm. Met dank aan de poolverwarming ?. Rond 8.00 uur komt Arjan ook naar buiten rollen voor een duik. 

Tegen 9.00 beginnen wij toch wel een lichte trek te krijgen en Arjan duikt de keuken in om scrambled eggs te maken. 

Yvonne en ik zoeken de rest van de omtbijtspullen bij elkaar en dekken buiten de tafel. Rob komt ondertussen ook uit bed rollen. 

Het ontbijt smaakt heerlijk. Tijdens het ontbijt houden een kort overleg. Wij willen het, na 2 dagen door DC lopen, even rustig aan doen. Rob en Yvonne willen nog even bij Dick’s Sporting Goods kijken. Arjan en ik besluiten om mee te gaan. 

Bij Dick’s ben ik de enige die iets leuks vind (een rokje en een shirtje) en ook nog voor een leuk prijsje. We lopen nog wat rond, maar het blijft bij deze buit. 

Als we hebben betaald, lopen we weer naar buiten. Het komt op dat moment met bakken uit de hemel zetten??. We wachten even in de hal. 

Het ziet er niet naar uit dat het binnen nu en 5 minuten droog gaat worden, dus gaat Arjan de auto halen. Als hij voor de deur staat is het alleen maar harder gaan regen ??

Bij een iets wat droger momentje rennen we alle 3 naar de auto. We rijden door naar PetSmart. Daar aangekomen is het weer droog. Ik wil even wat rond kijken en misschien zie ik nog iets leuks voor Gaia en Thomas. Arjan ziet nog een mooi kussen voor Gaia van het merk “Kong”. Kong is een heel goed merk ????. Gaia heeft toen ze een kleine pup was een beertje van Jort en Suus gehad en die is ook van het merk “Kong” en niet kapot te krijgen ?. Omdat het kussen zeker niet in de koffer gaat passen, zien we er toch naar van af. Ik maak nog wel even een foto en besluit om, als we straks weer in Nederland zijn, op internet op jacht te gaan. 

Ik ben eigenlijk op zoek naar een riem die ik om mijn middel kan doen en daar Gaia aan kan haken. Dan heb je je handen vrij tijdens het uitlaten. Het lijkt mij vooral handig dat, als Arjan weer een mud run gaat doen, ik hem “gewoon” kan filmen zonder Gaia in m’n andere hand aan de riem loopt te trekken. We zien wel zo’n riem, maar de haakjes lijken ons wat “slapjes”. Dus we kopen deze maar niet. 

Als we buiten komen is het nog steeds droog.  We stappen in de auto eb rijden naar de Walmart. We willen een grillplaat kopen. Dan kunnen we gewoon zelf een lekker stukje vlees bakken. We pakken ook gelijk wat vlees mee en andere boodschappen. 

Als we buiten komen, regent het weer ???. Arjan is weer zo lief om de auto te gaan halen. Als hij weer voor komt rijden staan wij al start klaar om in de auto te springen. Als iedereen een beetje droog is over gekomen rijden we weer terug naar de villa. 

Als we weer thuis, blijkt de klusjesman binnen bezig te zijn. Er waren een aantal dingen kapot hier in de villa en die komt hij maken. 

De rest van de middag blijft het regenen. Tegen een uurtje of 16.00 begint het zonnetje door te breken. Arjan en ik gaan nog even in het bubbelbad zitten. Arjan test ook nog de nieuwe eenhoorn uit ?

Tegen een uurtje of 17.30 dekken we buiten de tafel en zetten de tafelgrill buiten. We houden simpel met wat vlees, salade, en wat stokbrood. In de keukenkastjes heb ik heerlijke kruiden gevonden. Die gaan we zelf ook nog even kopen voordat we naar huis gaan ????.  

‘s avonds gaan de mannen VI terug kijken en ik kijk samen Yvonne een programma waar ze huizen verbouwen. 

Als Yvonne op een gegeven moment naar de slaapkamer loopt, roept ze mij of ik even komen kijken. Als ik de slaapkamer binnen loop, zie ik Yvonne iets wat angstig richting de badkamer kijken. Op de muur in de badkamer zit een kleine salamander. Of ik hem misschien durf te pakken. Dat durf ik wel maar het beestje is razend snel. Ik vraag aan Yvonne of ze een glas en een papiertje wil pakken. Dan kan ik hem beter vangen. Zo gezegd, zo gedaan. Het beestje laat zich op deze manier makkelijk vangen en ik zet hem buiten op tafel neer. Gezellig bij de mannen ?. 

Rond 21.30 uur gaat toch echt weer mijn lampje uit en ik ga lekker naar bed ?. Als Arjan later de slaapkamer binnen komt vertelt hij dat op de bank in slaap was gevallen ?. 

87 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018. Bookmark de permalink.

5 reacties op Langzaamaandag

 1. Yvonne schreef:

  Toch een leuke dag, lekker relaxed. Die foto’s van Arjan in die eenhoorn… kom niet meer bij?

 2. Pa Arie schreef:

  Weer een mooie dag geweest blijven genieten

 3. 10 & Dre schreef:

  Had jij die sellemender al die jaren thuis gehad! Het lijkt wel de zelfde als toen!

 4. Patrick schreef:

  Staat arjan goed die eenhoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.