Last Minute

Vrij last minute hebben wij besloten om met Manon & Joost en Jort & Suus mee te gaan naar Disneyland Parijs. We hebben de jaarpassen niet voor niets zal ik maar zeggen ?

Voor Gaia boek ik het pension en aan buuf Cora vraag ik of zij de mannen wil vertroetelen als wij weg zijn. Een taak die ze uiterst serieus neemt ?.

Donderdag om 10.00 uur heb ik plotseling al vakantie. Het is zo stil in de winkel en we staan met een sterrencast ?. Dus ik mag eerder weg ?.

Vrijdag breng ik Gaia naar de opvang en daarna ga ik sporten bij vriendin Esther. Jaja, de wonderen zijn de wereld nog niet uit ?.

Na het sporten gaan we even bij Marijke langs om een flesje limoncello (eigen brouwsel) langs te brengen. Daarna vereren we Intratuin met een bezoekje ?.

‘s Avonds gaan we langs schrijversduo Marco Knauff en Marian Werkman. Marian d’r nieuwe boek is uit en dat wil ik graag lezen. Ze heeft hem ook nog gesigneerd ?. Hoe leuk is dat ?.

Zaterdag heb ik met Esther en Suus afgesproken om naar Westfield Mall of The Netherlands te gaan. Daar rijden we even rond 10.00 uur de parkeerplaats op. We zijn lekker vroeg en het is nog vrij rustig. Esther is hier nog niet geweest. Voor Suus en mij is dit gesneden koek ?.

We beginnen de dag bij Starbucks en maken een plan met waar we iig willen shoppen. Kleding staat op ieders lijstje. Ook is een bezoekje aan Bath & Body Works vereist. Als ze leuke aanbiedingen hebben gooi ik de link altijd in de groepsapp van m’n werk. Volgens sommige collega’s behoor ik tot de groep influencers ???. Ik had deze keer in de groep gegooid dat ik ging shoppen bij B&BW en of ik nog iets voor iemand mee kon nemen. Janny, Melissa, Kim en Manouk hebben daar wel oren naar en hebben een net lijstje gemaakt. Behalve Kim. Van haar krijg ik carte blanche ?. Ze vertrouwt mij volledig ?.

Als ik tegen het Kassameisje zeg dat ik in 5x wil betalen vindt zij dat geen probleem. Ze krijgt per transactie betaald, dus in 5x is totaal geen probleem. Suus en ik hebben alles al gescheiden. Dat maakt het net iets makkelijker ? en even later staan we weer buiten en 5 tasjes rijker. Esther stond al buiten te wachten ?.

B&BW is de laatste winkel en we lopen weer naar de auto. Nadat we Suus weer netjes thuis hebben gebracht, rijden we door naar m’n werk. Daar schrijf ik de namen op de tasjes, niet het bonnetje er aan, zet ze in de kast waar alleen personeel komt en maak een klein filmpje voor de meiden waar ze hun spulletjes kunnen vinden.

De volgende dag begin ik met wasjes draaien en de tassen in te pakken. Ik wissel ook nog een paar zegelboekjes bij m’n werk. Altijd leuk zo’n zakcentje om te nemen ?.

Als ik ‘s avonds de kluis in duik om de paspoorten en jaarkaarten te pakken, vind ik wel de paspoorten en mijn jaarkaart. Die van Arjan ligt er niet ?. We breken heel het huis af, zoeken overal minimaal 6x, onderwerpen de katten aan een stevig verhoor (die slepen met spulletjes van ons), maar zij beroepen zich, zonder een advocaat te raadplegen, op hun zwijgrecht ?. Jaarkaart blijft onvindbaar ?.

We appen Jort & Suus over ons drama. We geven onze doorzoeking op. Dinsdag hebben we onze eerste parkdag en dan lopen we wel even langs guest relations voor een nieuwe.

‘s Avonds kijken we de aflevering van komende vrijdag van flikken Maastricht. Handig hoor, NPO Plus ????. Daarna gaan we naar bed, maar niet voordat we nog 1x onder de kast hebben gekeken.

En zo belanden we bij vandaag (maandag). We zijn ver voor de wekker wakker en rond 7.00 ga ik uit bed, eet m’n ontbijtje, vul de vaatwasser en zet hem nog even aan. Dan kan ik hem nog net uitruimen voor ons vertrek.

We pakken de laatste spulletjes in, stofzuigen nog even en zetten de kattenbakken beneden. Dat is makkelijker voor Cora, dan hoeft ze niet iedere keer naar zolder om ze te verschonen ?. Ook maak ik nog even een filmpje over welke snoepjes de mannen nu weer lekker vinden en waar alles staat.

Even over 10.00 uur stuurt Suus dat ze gaan rijden. Wij gaan nog even tanken en rijden dan ook richting Hazeldonk. Daar hebben we bij Starbucks afgesproken.

Daar nuttige we de nodige cafeïne en daarna vervolgen we samen onze reis naar Marne la Vallee. Het is bij Antwerpen uiteraard weer druk. Evenals Gent en Lille.
Na Lille is het weer rustiger. De storm is ook een stuk minder geworden ?

Halverwege de tolweg maken we een pitstop bij de Gouden Bogen. Na een keer of 10 onze QR code te laten scannen mogen we ons eten nuttigen. Arjan en ik delen een box met kipstukjes. Die zijn erg lekker ????

Na de pitstop vervolgen wij onze reis weer verder naar Center Parcs Villages Nature Paris. We maken nog stop bij Auchan voor de ontbijtbenodigdheden en gassen de auto’s daarna in 1x door naar CP.

Het inchecken bij CP is weer een uitdaging, maar nadat alle rekeningen op nul staan, krijgen we onze sleutel bandjes.

We hebben huisje 5211. Een luxe 6 persoons huisje.

We gooien alle tassen naar binnen, verdelen de kamers, richten de kasten in en geven Manon haar cadeautjes. Ze is jarig ???.

Omdat Manon jarig is en ze daarom mag kiezen lopen we richten Vapiano. Op Suus na gaan we allemaal voor de pizza. Het smaakt prima ?? ????.

Als we weer bij het huisje zijn, spring ik onder de douche. De rest zakt neer op bank en stoelen. Als ik weer beneden ben, komen de flessen zelfgemaakte limoncello op tafel. De proeverij gaat van start. Allemaal worden ze lekker bevonden ????

We spelen nog een spelletje “Dat hep gestaan op feesboek. Ik kom daarbij als winnaar uit de bus ??.

Rond 22.30 uur zijn we best wel moe en gaan naar bedje toe. Morgen hebben we onze eerste park dag, maar eerst gaan Arjan en ik langs guest relations om een nieuwe pas voor Arjan te regelen. En een lanyard ?

69 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Disneyland Parijs 2022. Bookmark de permalink.

1 reactie op Last Minute

  1. A de Vreede schreef:

    Ziet er goed uit .heel veel plezier met zen allen geniet er van groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.