Mag ik een halleluja ☀️☀️

Tegeltjeswijsheden nr. 17: Als de zon straalt, straal dan terug

Rond 5.30 uur ben ik wakker. Ik probeer nog wat te slapen, maar naast mij is iemand bezig het regenwoud om te zagen ?. Rond 6.00 uur ga ik uit bed en de blog afmaken.

Rond 7.30 is het woud omgezaagd en Arjan gaat even sporten in de gym. Daar is het best druk op dat tijdstip.

Tegen 8.30 uur gaan we een hapje eten. Arjan neemt de Breakfast burrito en ik de bagel met zalm. Jort en Suus delen een zelf samengestelde omelet.

Na het eten gaan we terug naar de kamer en kleden ons om. We gaan weer lekker bij de pool hangen.

Suus en ik doen nog 2 rondjes in de lazy river en daarna hangen we in en om de pool. Even over 12 uur hebben we een beetje trek gekregen en de mannen gaan wat te eten halen in de vorm van verschillende wraps/burrito’s. Suus en ik delen weer. Het is anders echt te veel.

Na het eten zwemmen we nog wat. Ik app nog wat met “tante” Dianne en “tante” Cora. Ik krijg ook weer de nodige katten spam ?. Cora heeft voor vanavond even de tv aangezet. Anders is het zo stil in huis voor Thomas en Oliver ?. Ze luisteren en kijken nu naar NPO Radio 1.

Eenmaal op de kamer zien we dat de schoonmakers nog niet zijn geweest en hangen voor de zekerheid het bordje niet storen aan de deur.

We doen een dutje, pakken een douche ? ?, kijken American Football ? en luisteren een podcast ?. Daarna pakken we de tassen in. Volgens de weer appjes blijft het droog vanavond. We wagen het er een klein beetje op en nemen alleen m’n petje en de paraplu mee ? ☂️ ?.

We pakken weer de park bus en als we uitgestapt zijn lopen we weer door de tassencontrole. We mogen weer binnen ?.

We pakken, decadent als we zijn, de hotel entree. We twijfelen nog een beetje of we via Hellblock Horror naar binnen gaan of niet. Via Hellblock Horror staan we wel in de schaduw. De keus is makkelijk gemaakt ?.

Omdat Arjan vond dat we de vorige keer er snel doorheen gingen, gaat hij nu voorop. Ik vind dit huis toch het minste. Voordeel is wel dat we gelijk in de juiste stay and scream staan. Suus en ik willen graag het huis Spirits Of The Coven doen en daar kunnen we gelijk voor aansluiten ?

Deze vinden we samen met The Weeknd het leukste. Spirits Of The Coven is ook nog eens lang en heeft een paar goede schrikmomenten.

Op jacht naar iets te eten pakken we huis Fiesta De Chupacabras mee. Deze is maar 15 minuten. Deze viel ook wat tegen. Zeg maar cola met de dop er af.

Hierna lopen we naar Diagon Alley via de score zones. We gaan kijken wat ze bij Leaky Cauldron serveren. Hier ziet niet iedereen iets van zijn/haar gading. Wel nemen Jort en ik een frozen butterbeer en Arjan neemt een Guinness bij The Hopping Pot.

We willen graag ergens eten waar je ook kan zitten. Na een klein onderzoekje in de app zien we dat we bij Fast Food Boulevard kunnen zitten. We gaan die kant op.

Arjan neemt daar een pizza. Ik neem een kleine salade. Ik zit nog vol van de frozen butterbeer. Suus gaat ook voor een salade en Tator Tots en Jort gaat voor de Double Batter Chicken Combo.

Na het eten hebben Suus en Arjan trek in drank. We gaan weer op jacht. Bij een kraampje verderop zien we de bewuste drankjes. De Electric Death en Ghoul Juice. Of zoals Arjan tegen de chick achter de counter zei: one blue and one yellow ?.

Jort en Suus komen nog Engelse vloggers tegen die ze volgen (en zij volgen Jort en Suus). We staan even met ze te babbelen. Daarna lopen we via scare zone Scarecrow: Cursed Soil en scare zone Graveyard: Deadly Unrest terug naar de uitgang.

Jort heeft na 2 slokjes van de cocktails toch ook trek in alcohol en gaat nog even snel op jacht. De eerste kraam die hij tegenkomt is uitverkocht ?. Bij de 2e heeft hij meer geluk.

Als Jort z’n dorst heeft gelest, lopen we via de winkel weer naar buiten. Daar zie ik een shirt dat ik gewoon moet hebben. Het is $30,- maar ik kan hem niet laten hangen ?. Na deze aankoop lopen we richting bus en die staat alweer op ons te wachten.

In het hotel gaan we direct door naar de kamers. Daar douchen we ? ? en kijken we nog wat ?. Rond 22.30 komt de man met de hamer en we gaan slapen.

79 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Orlando, Florida 2022. Bookmark de permalink.

4 reacties op Mag ik een halleluja ☀️☀️

 1. Esther schreef:

  Haha dat shirt is inderdaad cool?

 2. Arie schreef:

  Weer een mooie aankoop. En weer een mooie dag zonder regen
  Dus weer heerlijk genoten

 3. Ansje schreef:

  Heerlijk weer

 4. Dre & 10 schreef:

  Ja, zo’n shirt zou ik ook niet laten hangen.Wat een super tekst!!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.