MNSSHP

Echt uitslapen lukt hier niet. Thuis hebben we rolluik voor het slaapkamerraam. Daardoor is het altijd lekker donker. Hier moeten we het met een luxaflexje doen. Dus om 7.45 uur ben ik wakker. Dan maar relaxen in de pool.

Als ik de woonkamer binnen loop is Yvonne ook al op. We praten nog even na over gisteravond. Zij hebben ook een leuke avond gehad bij de wedstrijd. 

We nemen een lekkere duik in het zwembad. We besluiten ook dat we trek hebben in een simpel ontbijtje. Vandaag hebben we dus een makkie. Geen tafel dekken en ook geen gebakken eieren, scrammbled of omelet. Daar ben ik persoonlijk even klaar mee ?. 

Na het ontbijt rijden Arjan en ik naar PetSmart. Ik heb daar een handsfree hondentuig gezien die ik graag wil hebben. Daarna rijden we naar de Publix. Arjan heeft nog allerlei etenswaren nodig voor de Mud Masters Marathon. 

Als we weer terug in de villa zijn relaxen we nog wat en tegen 14.30 ga ik de spullen pakken voor de MNSSHP. We hebben vanochtend 3 flesjes water en 2 gatorade in de vriezer gelegd en die zijn nu bevroren. Die stop ik in de koeltas met lekker veel ijsblokjes. 2 flesjes water laten we straks achter in de auto. In de koeltas uiteraard  ?. Dan hebben we nog water als we vanavond weer uit het park komen ??. 

Als we naar Magic Kingdom vertrekken app ik naar Jort en Suus of zij er al zijn. Ze komen net Big Thunder Mountain uit zetten. 

We parkeren weer op Scar maar nu 415 i.p.v. 418. Wij pakken de monorail naar het park. 

Als we het station van de monorail aflopen, app ik weer naar Suus en Jort waar ze nu zijn. Suus appt terug dat ze bij de prinsessen zijn. Ik app terug dat wij die kant op komen. 

Als we onze Magic Bands scannen worden we gelijk daarna naar een aparte rij begeleid. Daar krijgen we een bandje om voor de avond. We worden naar een speciale route begeleid en kunnen gelijk een fotomomentje meepakken. Hierna lopen we door en krijgen we een tasje waar we het snoep in kunnen verzamelen en een zakje snoep. De eerst inhoud is binnen! 

We appen weer naar Jort en Suus en ze staan bij Philarmagic op ons te wachten. Arjan moet nog iets voor zichzelf doen. Ik zie nog Winnie the Pooh voorbij lopen.  Als hij weer buiten staat komen net Christen & Co aanlopen. Met z’n zevenen lopen we richting Philarmagic. 

Als de groep compleet is, gaan we naar ‘t a Small World. Het is niet druk. Dat komt waarschijnlijk ook omdat het park voor het “gewone gepeupel” eerder dicht gaat. 

Als we weer uit de bootjes komen willen de kids naar Winnie the Pooh, maar Christen ziet dat de wachttijd bij the Haunted Mansion, maar 10 minuten is. Dus heel de groep richting Haunted Mansion. Daar kunnen we ook zo doorlopen. De attractie blijft erg leuk. 

Na Haunted Mansion willen Christen & Co in Big Thunder Mountain. Wij gaan met Jort en Suus in het naast gelegen Splash Mountain, maar eerst kleden Jort en Suus zich om.

Arjan en Jort zitten voorin en krijgen en flinke Splash over zich heen ?. Bij Suus en mij viel de Splash mee. We waren wel nat maar niet soaked ?. 

Na deze 2 attracties hebben de meesten wel trek gekregen. Na een klein overleg, keuze Pinokkio of Harbour Bay, besluiten we bij Pinokkio te gaan eten. 

Christen & Co komen nog een bekende tegen bij Splash Mountain en staan nog even te babbelen. Suus en ik besluiten om alvast een tafeltje bij Pinokkio te confisqueren. 

Als we daar aan komen blijkt Pinokkio net te zijn gesloten. Het restaurant gaan ze gebruiken voor een Trick or Treat rij. Suus appt de rest, die stonden nog te babbelen, dat het Harbour Bay gaat worden. 

Als iedereen bij Harbour Bay is, gaan we naar binnen en gooien een monster bestelling op tafel. Arjan en ik hebben als eerste ons eten en gaan naar de bovenverdieping om daar een paar tafeltjes te confisqueren. 

Na het eten lopen we naar Pirates of the Caribbean. Onderweg daar naar toe zien we dat the Jungle Cruise ook een Trick or Treat rij heeft. Dus de tasjes worden weer gevuld. 

Als we Pirates weer uit lopen, lopen we een Trick or Treat rij in. Kom maar door! 

Onderweg naar Tomorrowland lopen we langs een fotomomentje. Deze pakken we ook gelijk mee. We gaan apart en laten nog een groepsfoto maken ?. We hebben de Photopass niet voor niets natuurlijk. 

In Tomorrowland pakken we eerst nog een Trick or Treat mee. Daarna lopen we door naar the Peoplemover. Even lekker zitten en het snoep in de grote rugzak over gieten ?. 

Hierna wil de rest graag naar Space Mountain. Jort en ik gaan niet mee. Wij halen wat te drinken en gaan op een bankje wachten. 

Als iedereen weer terug is willen er een aantal Space Mountain nog een keer doen. Wij gaan, met Jort en Suus wachten op het vuurwerk. 

Voor het zover is lopen we nog in een van de vele winkeltjes rond. Je kan hier je eigen Magicband maken. Ik ben al jaren op zoek naar een Magicband met Bolt er op, dus ik ga kijken of ik er zelf 1 kan maken. Helaas, ik kan hem hier ook niet maken ?. 

We lopen weer naar buiten en zoeken een mooie plek uit voor het vuurwerk. Christen & Co gaan naar Tomorrowland Speedway. Tijdens het wachten begint het te druppelen. Het vuurwerk wordt daardoor een minuut of 5 uitgesteld. 

Als het weer droog is, kan het spektakel beginnen. Als we een tijdje staan te kijken vinden we het allemaal wat tegen vallen ?. We besluiten om verder te gaan en zien een 20 minuten wachtrij voor Seven Dwarfs Mine Train. 

Omdat Jort een akkefietje met een betaalpas had, heeft hij voor de hele “party” een “anytime” te gebruiken fastpass. Deze willen we in zetten bij de 7 dwergen. De jongen die bij de fastpass rij staat, vertelt dat de fastpassen om 18.00 al gesloten waren. De fastpassen die Jort kreeg, waren na 18.00 aan ons toegekend. Jort laat de mail zien en de jongen laat ons er door. De achtbaan is geweldig. Hij gaat ook lekker smooth. 2 ???? omhoog voor deze achtbaan. 

Na de 7 dwergen komen we weer een Trick or Treat rij tegen. Deze pakken we ook weer mee. Suus wil graag nog naar de Kleine Zeemeermin. We besluiten dat dit de laatste attractie voor ons gaat worden. 

 Na de Kleine Zeemeermin lopen zo weer een Trick or Treat rij binnen. Laat maar komen dat snoep. 

Onderweg naar de uitgang zien we bij Philarmagic ook een Trick or Treat rij. Drie keer raden…..juist, deze doen we ook nog even ?. 

We pakken nog een stukje parade mee en op Mainstreet zien we nog een stukje van de parade. Daarna lopen we door de exit poortjes en besluiten om de boot te nemen. 

We lopen duidelijk voor de grote meute uit. Als de boot vertrekt zitten er niet heel veel mensen op. We zien wel een massa mensen uit het park komen. Het was een goede beslissing. 

Als we weer aanmeren zien we dat de monorail ook net aankomt en hij zit vol. We zetten ons voor de laatste keer in de hoogste versnelling en kunnen gelijk het treintje wat ons naar Scar 415 zal brengen. 

Bij de auto haal ik de 2 flesjes water die we in de auto hadden achter gelaten uit de koeltas. Er zit nog een flinke bonk ijs in de tas en het water is lekker koud ?. 

We zetten Jort en Suus weer af bij hun villa en rijden door naar onze villa. Daar maken we nog een foto van al het snoep en stoppen het weer in de tasjes en zetten de tasjes in de koelkast. Het wegen doen we morgen wel. Het bleek uiteindelijk 3 kilo te zijn ????. 

Het was een leuke avond. Fijn is dat het niet heel erg druk is in het park, maar we hadden er iets meer van verwacht, meer aankleding. Misschien komt dat nog omdat het nog vrij vroeg is voor Halloween ?. Conclusie: de volgende keer zouden we eerder kiezen voor de HHN dan voor MNSSHP.

112 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018. Bookmark de permalink.

7 reacties op MNSSHP

 1. Suus schreef:

  Het waren echt twee top Halloween avonden. Ben blij dat we dit samen hebben gedaan! Wat een leuke avonden. Maar ik ga mee. HHN was echt heel vet!
  Tot morgen!

 2. Essie schreef:

  Jeetje wat een snoep, dat wordt een “stapelen 2.0 versie” Ar hahaha!!
  Hoorde dat gewoon stapelen zo 2017 is?
  Fijne dag weer morgen?

 3. Robert-Jan schreef:

  My God !!! Dat snoep !!! Niet normaal, hahaha !! En jammer dat het beetje tegenviel … Ik zou toch voor deze gaan, hahaha !!! Enjoy !

 4. Pa arie schreef:

  Weer volop genoten dus schitterend om te lezen

 5. Marian de vreede schreef:

  Gauw opeten dat snoep anders word het bijbetalen op de terugweg leuk weer

 6. 10& Dre schreef:

  Delen Delen!!!!!!!!!

 7. Elisabeth schreef:

  Zou dat kleine beetje het halen tot thuis,mijn voorgevoel is noppes, want is veel te weinig !!!!!!!!!!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.