Nog maar 3 weken!!!

Over 3 weken zitten we in het vliegtuig naar Washington DC ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰. Vriendin Esther wil ons nog steeds naar Schiphol brengen ( en ook weer ophalen na de vakantie ๐Ÿ˜‰).

In DC doen we weer The Old Town Trolley Tours. We hebben kaarten geboekt voor 2 dagen en 1 avond. Ondanks dat we deze tour al een paar keer eerder hebben gedaan, is het vooral een handige manier om ons zo door de stad te laten rijden. We zouden ook de metro kunnen nemen, dat zal ook wel een stuk goedkoper zijn, maar dan zie je weer zo weinig van de stad ๐Ÿ˜‰ Ook brengt deze tour ook een bezoekje aan Arlington Cemetery en daar willen we altijd de wisseling van de wacht zien bij het graf van de onbekende soldaat.

Het is wel jammer dat het Washington Monument gesloten is. Ik denk dat Spider-man met zijn laatste film “Homecoming” daar iets mee te maken heeft ๐Ÿ˜œ.

Ik ben ook erg benieuwd naar de “Monuments by Night” tour. Deze hebben we nog nooit gedaan en als ik de foto’s op internet mag geloven is het echt een aanrader.

Op vrijdag hebben we ook een ontmoeting met Facebook vriendin Petra. Zij woont even buiten Washington DC. We hebben elkaar in 2008 voor het eerst en laatst in levende lijve gezien. Voor Petra neem ik een stuk Oude Rotterdammer kaas mee. De beste kaas uit de regio, wat zeg ik, van heel Nederland ๐Ÿ˜‰.

Tot die tijd tellen we nog even af.

69 x gelezen

4 gedachten over “Nog maar 3 weken!!!

  1. Yvonne en Rob

    Nu gaat het snel hoor๐Ÿ˜€ benieuwd naar de by night Tour, dat wordt veel fotoโ€™s maken denk ik๐Ÿ˜‰ Leuk dat jullie voor Petra nog iets meenemen, zal ze vast lekker vinden๐Ÿ˜‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.