Nog maar 3 weken!!!

Over 3 weken zitten we in het vliegtuig naar Washington DC ???. Vriendin Esther wil ons nog steeds naar Schiphol brengen ( en ook weer ophalen na de vakantie ?).

In DC doen we weer The Old Town Trolley Tours. We hebben kaarten geboekt voor 2 dagen en 1 avond. Ondanks dat we deze tour al een paar keer eerder hebben gedaan, is het vooral een handige manier om ons zo door de stad te laten rijden. We zouden ook de metro kunnen nemen, dat zal ook wel een stuk goedkoper zijn, maar dan zie je weer zo weinig van de stad ? Ook brengt deze tour ook een bezoekje aan Arlington Cemetery en daar willen we altijd de wisseling van de wacht zien bij het graf van de onbekende soldaat.

Het is wel jammer dat het Washington Monument gesloten is. Ik denk dat Spider-man met zijn laatste film “Homecoming” daar iets mee te maken heeft ?.

Ik ben ook erg benieuwd naar de “Monuments by Night” tour. Deze hebben we nog nooit gedaan en als ik de foto’s op internet mag geloven is het echt een aanrader.

Op vrijdag hebben we ook een ontmoeting met Facebook vriendin Petra. Zij woont even buiten Washington DC. We hebben elkaar in 2008 voor het eerst en laatst in levende lijve gezien. Voor Petra neem ik een stuk Oude Rotterdammer kaas mee. De beste kaas uit de regio, wat zeg ik, van heel Nederland ?.

Tot die tijd tellen we nog even af.

80 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018. Bookmark de permalink.

4 reacties op Nog maar 3 weken!!!

  1. Yvonne en Rob schreef:

    Nu gaat het snel hoor? benieuwd naar de by night Tour, dat wordt veel foto’s maken denk ik? Leuk dat jullie voor Petra nog iets meenemen, zal ze vast lekker vinden?

  2. 10 schreef:

    Super leuk, het is een van de weinige grote steden, die wij leuk vinden. Daar heb ik zo gelachen met regen!

  3. John schreef:

    Gaaf hoor! En zeker niet jaloers ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.