#Omdathetkan

We doen het gewoon! Nadat we in 2014 in september naar Oostenrijk zijn gegaan en in 2015 hebben genoten op Tenerife, gaan we dit jaar weer naar Orlando, Florida!!!!!

Samen met Rob en Yvonne gaan wij weer genieten van de villa, de pretparken, het weer (hopelijk komen er niet te veel orkanen langs waaien), het eten, het zwembad bij de villa, het shoppen (alhoewel, de dollar staat niet echt gunstig, maar het is nog geen september) en alle andere uitjes die we gaan doen.

Dit was ook het startsein voor Lief om Peacelog te reanimeren. Een kleine interne update en een andere kopfoto later er zat weer leven in Peacelog. Tijd voor de eerste blog onder het hoofdstuk Florida 2016. Dat is dus deze geworden πŸ˜‰ .

Ik wens onze oude (en ook nieuwe) fans veel leesplezier toe. Voor de nieuwe fans even een huishoudelijke mededeling: je kan je mailadres achter laten bij “subscribe” rechts op de pagina. Dan ontvang je iedere keer een mailtje als er weer een nieuwe blog op de site staat.

IMG_3233

 

 

131 x gelezen

11 gedachten over “#Omdathetkan

 1. Yvette

  Subscribed en al…ben er helemaal klaar voor! 😁
  En idd, wat Corrie al zegt, groot gelijk! Zolang het nog kan, genieten ervan. Straks nog kans/tijd genoeg om achter de geraniums te zitten. πŸ˜‰πŸ˜
  😘

   1. Gadisa

    ja, ook weer Orlando, vorig jaar overgeslagen [huisje opknappen, ook belangrijk πŸ˜‰ ] maar dit jaar gaan we weer genieten, zin an!

    1. DenA Bericht auteur

     Lekker hoor! Tja, je kan het geld maar 1x uitgeven. Volgend jaar gaan wij niet naar Florida. Dan gaan we de tuin aanpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.