Omdenken

Dat moesten wij dus doen toen we onze vakantie moesten annuleren. Met dank aan COVID-19 ?. 

Zoals in de vorige blog al vermeld stond, gingen we op zoek naar een leuk Landal huisje. De keuze is reuze bij Landal. 

Eerst maar eens verzinnen in welke provincie wij willen verblijven. Keuze was gevallen op Drenthe, Brabant of Limburg. Zuid-Holland waar we vorig jaar verbleven namen we ook mee in de opties, maar naar 1 van de Waddeneilanden stond ook op ons lijstje. 

De volgende vraag was: hoeveel geld willen we aan een luxe huisje besteden? We vonden €800,- echt wel de max. Dus de Waddeneilanden vielen al snel af. Over de €1000,- vonden we iets te gortig worden voor onze portemonnee. 

Na een kleine zoektocht op de site van Landal kwamen we een leuk huisje bij Landal de Vers in Overloon (Noord-Brabant) tegen. Het was geen luxe huisje, maar het had wel meer pluspunten dan z’n luxe broertje. Het huisje is voor 8 personen, 2 verdiepingen, 4 slaapkamers (uiteraard ?), 1 vaatwasser, 2 badkamers, je mag 2 auto’s bij het huisje parkeren en, nu komt het mooie, althans, dat vinden wij, een overdekt terras (lees: veranda), met een lounge set, terrashaard en een barbecue ???. Dit had z’n luxe broertje dus niet ?. 

Er is ook veel te doen en te bezichtigen in de buurt van Landal de Vers. Zo zit het Oorlogsmuseum Overloon op 5 minuten lopen van het park af en ZooParc Overloon 20 minuten. Dus die 2 doen we sowieso. 

Ook hebben we met Amerika fans Robert-Jan en Caroline afgesproken. We zitten op een klein uurtje rijden bij hen vandaan. Zo hebben we toch nog een beetje het Amerika gevoel, maar dan met Limburgse vlaai ?. 

Misschien dat we ook nog een dagje Maastricht en/of Valkenburg doen. Ook willen we nog gaan shoppen bij Outlet Roermond. Hebben we ook weer een klein beetje Amerika gevoel. 

Het gaat sowieso een leuke vakantie worden. Het is misschien wel niet wat we eerst voor ogen hadden, maar plannen voor volgend jaar zijn ook al gesmeed ?. Hopelijk is de wereld dan weer open. 

Foto uit betere tijden ?

87 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Vakantie 2020. Bookmark de permalink.

3 reacties op Omdenken

  1. 10 & Dre schreef:

    Ziet er leuk uit. Leuke omgeving ook!

  2. 10 & Dre schreef:

    Ziet er leuk uit en een leuke omgeving ook!

  3. 10 & Dre schreef:

    Kan ook super zijn in zo’n omgeving, 10 & Dre

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.