Op naar Disneyland Parijs

Na een heftige nacht, ik had de Double Dragon op visite 😑, zijn we klaar voor vertrek naar Disneyland Parijs. Op ons verzoek vertrekken we een uurtje later dan eigenlijk de bedoeling was 😏.

We hebben afgesproken bij Hazeldonk. Als wij daar aankomen staan Jort en Suus er al en niet veel later komen ook Joost en Manon aan. Onder het genot van een Starbucks koffie bespreken we onze stops voor onderweg. Die zijn halverwege de tolweg in Frankrijk en bij de Auchan in de buurt van Meaux.

Ik voel me nog steeds belabberd, maar als ik zit voelt het alsof ik heel de wereld aan kan. Dat blijkt niet zo te zijn als we onze eerste stop hebben halverwege de tolweg. Ik ga veilig voor een colaatje, Arjan neemt alleen koffie (hij had ook last vannacht, maar bij hem kwam er niets). De rest neemt wel iets te eten.

Na de tolweg rijden we een stuk door de binnenlanden van Frankrijk 😉. We maken een laatste stop bij de Auchan. Ik blijf even in de auto zitten terwijl de rest boodschappen doet. Ik ben bang dat ik van alle luchtjes in de supermarkt misselijk word 🤢.

Na de boodschappen rijden we in 1 keer door naar Center Parcs. Daar komen we rond 18.00 uur aan. Het inchecken gaat vlot. We hebben dat weleens anders meegemaakt. Jort heeft hetzelfde huisje geboekt als in september 2021. Dat was een prima huisje voor 8 personen. De kamers verdelen we snel. We nemen gewoon weer dezelfde kamer als toen. Suus, Manon en ik pakken de boodschappen uit terwijl de mannen de spullen heen en weer sjouwen.

Als alles binnen is en een plekje heeft ploffen we op de bank. Jort installeert Google en de keuze om iets te gaan kijken valt op de Verhulstjes op Videoland. Lekker niet-nadenken-tv. We geven ook alvast Jort z’n cadeau. Hij is zaterdag jarig, maar dan zijn we alweer thuis 😏.

Rond een uur of 20.00 trek ik het niet meer. Ik ga lekker douchen, neem een Amerikaans advilletje (die had ik al bij voorbaat in de tas gegooid) en ga lekker slapen.

72 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Disneyland Parijs januari 2023. Bookmark de permalink.

3 reacties op Op naar Disneyland Parijs

 1. Vreede schreef:

  Hopelijk knap snel weer op
  In ieder geval veilig aangekomen
  Hopelijk veel plezier groetjes

 2. Pieter Hansum schreef:

  Veel plezier daar
  Ik lekker genieten met ze alle

  Groetjes Pieter hansum
  Medewerker+ collega

 3. Dre & 10 schreef:

  Wij vonden het al stil.Wij hopen dat je snel opknapt. Groetjes Dre & 10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.