Plannen voor september 2018

Terwijl de nieuwe keuken geplaatst word, heb ik mooi de tijd om even een blogje te schrijven over onze zomervakantie van dit jaar.

Maar eerst een kleine impressie hoe het er in huize Peace aan toe gaat ?

Zo hebben jullie een beetje het idee hoe wij er momenteel bij zitten ?

88BDB9AC-443A-4496-B6E7-4FF09A150EC3

A654D7BD-81EE-4743-B53B-A5961EAA53D5

B2195340-8CEF-417C-BE16-9CC2346F32D0

We gaan dus weer naar Orlando, Florida. Gewoon omdat het kan.

We plakken er dit jaar wel een stedentripje aan vast. We gaan naar 1 van mijn favorieten steden: Washington DC. Misschien kunnen we zelfs een kleine ontmoeting doen met Facebook vriendin Petra.

We vertrekken op donderdag 30 augustus met United naar Washington DC.  Als het goed is brengt vriendin Esther ons naar Schiphol ?. We zijn er in totaal 4 dagen (waarvan dus 2 reisdagen). We hebben lekker de tijd om heel veel dingen te bekijken. De kans is groot dat we weer meegaan met Old Town Trolley Tours. De keren dat we in Washington DC waren hebben we deze gedaan en dat beviel heel goed.

4EA521B5-3BF2-4866-B674-CA8F7771C877

We slapen in het Marriott Marquis Washington DC. Deze zit op een 25 minuten lopen van Union Station. Dus lekker centraal en bij Union Station. Hier kunnen we mooi op de trolley tour stappen ?.

Op zondag vliegen we naar Orlando. Daar zijn Rob en Yvonne dan ook al. We delen weer de villa  HiJo met hun. Ook #TeamLaban #Trojtv komen een kleine week later aan en zitten met #LabanSr in een andere villa (wel in Davenport). Ook zullen we Christen en haar familie ontmoeten. Jullie kunnen haar kennen van Magically Fun Vacations voor al uw Amerika boekingen 😉

De eerste tickets voor de pretparken zijn geboekt. Met dank aan Christen. We hebben ons overlaten halen door #TeamLaban om naar Mickey’s Not So Scary Halloween Party te gaan. Ik denk dat ik dat wel kan handelen ;-). Ook proberen ze mij over te halen naar de Universal Halloween Horror Nights te gaan. Ik moet daar nog heel even over nadenken…..

Dussssss: To Be Continued ?

 

152 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018. Bookmark de permalink.

4 reacties op Plannen voor september 2018

 1. Suus schreef:

  YES!!!!! We kunnen niet wachten… de plannen komen tot uiting!

  Zin in! Eerst jullie keuken af, en wij nog een minitrip naar NOLA!

 2. Yvonne schreef:

  Heerlijk om naar al die leuke dingen uit te kijken. Al veel geregeld en volgens mij wordt het weer een hele gezellige vakantie 😉

 3. elisabeth schreef:

  die keuken is nog snel gegaan,en de vooruitzichten van vakantie zijn ook leuk,hoop dat jullie een leuke tijd tegemoet gaan,en geen enge stormen daar,veel plezier.

 4. Arie en Marian schreef:

  ????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.