Relax dag

Rond 7.00 uur ben ik weer wakker. Blijkbaar is dat nu een gewoonte geworden. Voor vanmiddag hebben ze regen opgegeven, dus daar passen wij onze planning op aan. 

Rond 8 uur gaan we uit bed en nemen gelijk een duik in de pool. We hebben dat ding niet voor niets natuurlijk ?. 

We FaceTime-en nog even met m’n ouders en gaan dan ontbijten. Na het ontbijt duiken we weer het zwembad in. We lezen nog wat en tegen een uurtje of 12.00 kleden Arjan en ik ons om. 

We gaan naar de outlets. Helaas slaag ik niet voor iets leuks. Arjan wel. Hij scoort zelfs nog een spijkerbroek in zijn maat bij American Eagle Outfitters. Geloof mij, lengte maat 36 is lastig te vinden hier. 

We brengen ook nog een bezoekje aan de beste vriendin van Caroline, Kate Spade. Ik stuur nog een foto naar Caroline van haar vriendin ?. Kate is wel echt schitterend en ze heeft nog kwaliteit ook. Volgens Arjan heb ik afgelopen week al nieuwe beste vriendin gekocht en 1 is voldoende volgens hem ?. Geef toe, ze staat mij toch geweldig ??

Bij Starbucks halen we nog een Mango Dragonfruit Lemonade. Erg lekker! We delen ook nog een plak Banana Nut Bread. 

Rond 14.45 gaan we weer terug naar de villa. Als we Watersong op komen rijden zien we langs de weg plassen liggen. Zo te zien heeft het toch geregend hier. 

Bij thuiskomst laten we de buit aan Rob en Yvonne zien en daarna ga ik op bed deze blog bijwerken. Ergens heb ik een stukje van de tijd gemist omdat Arjan mij wakker maakt met de woorden: “ga je mee eten?”  

We rijden naar Manny’s Original Chophouse in Kissimmee. Daar aangekomen blijven we nog even in de auto zitten vanwege de wolkbreuk boven ons. Er is, in de tijd dat wij even zitten te wachten op een droog momentje, een plekje vrij gekomen voor de ingang van het restaurant. We verplaatsen de auto en als we daar net staan wordt het wat droger. We pakken dit moment gelijk met beide handen aan en trekken een sprintje naar de ingang van het restaurant. 

Onze serveerster, Jen, heet ons van harte welkom en geeft ons de menukaart aan. Arjan, Yvonne en Rob gaan voor een steak met patat en ik ga voor de Baked Stuffed Shrimp met in the side groente. 

We krijgen nog broodjes met kanaalboter en salade van het huis. Beide smaken heerlijk ????. De steaks en shrimp zijn ook uitstekend binnen te houden ?. 

We hebben zelfs plek voor een gedeeld toetje. Arjan en ik delen een cheesecake met een topping van strawberries. Yvonne gaat ook voor de cheesecake, maar dan moeten wij er wel van mee-eten. We krijgen het niet helemaal op. 

Rob heeft zijn zinnen gezet op een milkshake van de Gouden Bogen. Gelukkig voor hem zit er eentje naast Manny’s. 

We rijden via de drive en Rob gooit, over Arjan heen, zijn bestelling naar de praatpaal. Ergens tussen het bestellen en de bestelling ontvangen is er iets mis gegaan en we rijden weg met medium shake i.p.v. een small ?. 

Onderweg naar de villa begint het te regen. Als we de auto voor de deur parkeren is het weer droog. Niet voor lang hoor. Nadat we een half uurtje binnen zijn, horen we het boven ons donderen. 

De avond brengen we relaxed door. Een beetje tv kijken, beetje Netflixen, beetje lezen en een beetje internetten. 

Morgen staan Universal en Island of Adventures op ons programma. Ook komen vriendjes Jort en Suus  morgen aan eind van de middag aan op Tampa ???  Goede vlucht jongens!

 

94 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018. Bookmark de permalink.

6 reacties op Relax dag

 1. Suus schreef:

  Wat een heerlijke dag. Lekker relax idd.
  Ze staat je prima hoor die nieuwe BFF ik zou het doen.

  Hier is het nu 3.45uur. Iets met niet kunnen slapen. Tot aan de andere kant!

 2. Pa Arie schreef:

  Weer een mooi dag relaxen is ook nodig mooi geschreven

 3. Yvonne schreef:

  Lekker bijgekomen, alles relaxed en klaar voor vandaag om weer een park te bezoeken.
  Tja…. die tas van KS blijft mooi natuurlijk?

 4. elisabeth schreef:

  dit is toch een leven als een luis op een zeer hoofd,wie wil dit nou niet???
  geniet er maar van voor je het weet is het voorbij.

 5. Ingrid schreef:

  Shop ’till you drop?
  Helemaal leuk.

 6. Cora schreef:

  Hoe gelukkig kun je eruit zien met een nieuwe tas?? ???‍♀️?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.