Rustige zondag

Ik ben weer eens vroeg wakker. Ik blijf wel liggen en ga een podcast luisteren. Ik kies voor “wat flix je me nu”. Een podcast over series die te zijn zijn bij Netflix, Ziggo, Videoland en Prime. Het rustige gebabbel zorgt er meestal voor dat ik weer in slaap val. Deze keer is dat helaas voor mij niet het geval.

Na een uur besluit ik naar beneden te gaan. Ik ga wat op de bank lezen in het boek van Marian Werkman.

Als iedereen wakker is gaan we ontbijten en overleggen wat we willen doen vandaag. We willen nog steeds graag naar het museum, maar vandaag is het zondag en ons lijkt dat nog steeds geen goed idee. We gaan voor een boswandeling.

Na het eten ruimen we op ons gemak af. We kleden ons om en Suus en ik werken de blog weer bij. Daarna gaan we op pad.

De heide staat nog steeds in bloei. We volgen de rode paaltjes. Die staan soms wat verstopt, maar we komen uiteindelijk weer bij het park uit.

We besluiten om een drankje te doen bij restaurant Broer en Zus. Als we bij het terras aankomen, vraagt de serveerster of we 1 of 2 huishoudens zijn. Deze week zijn wij 1 huishouden. De serveerster kon dat niet goed keuren, maar we mochten wel aan een 6 persoons tafeltje zitten. Als we maar 1 stoel tussen ons in lieten staan. Dan ben je 17 jaar getrouwd en dan moet er een stoel tussen staan. Ik snap wel dat er regels moeten zijn, maar sommige zijn echt zo krom ?

Bij de drankjes bestellen we nog een borrelplankje. We hadden daar nog een couponnetje voor ?. Lang blijven we niet op het terras zitten. We worden bijna aangevallen door de wespen. Ik zie ook geen wespenvalllen hangen. Gemiste kans vinden wij. Het blijft daarom ook maar bij 1 drankje.

Weer terug in het huisje doet iedereen zijn ding. We lezen wat en we internetten wat.
Arjan gaat op een gegeven moment de F1 kijken en Jort gaat de tv voor buiten installeren. Als eindelijk alles het doet kijken we een aflevering van Lucifer.

Na de aflevering heb ik het best fris gekregen en ga lekker in bad hangen om wat op te warmen. Lekker veel eucalyptus in het water, tijdschriftje er bij en badderen maar.

Het avondeten bestaat uit pannenkoeken. Het is een flinke stapel en we houden over. Deze zijn voor morgenochtend. Lekker als ontbijt ? ?.

Na het eten kijken we tv en lezen we wat. We wachten eigenlijk op het moment dat Netflix Undercover online gooit. Om 21.45 is het moment daar. Undercover staat online!

Helaas maar 1 aflevering ?, maar wat een aflevering zeg! Ze gaan er gelijk vol in!

Na Undercover spelen we nog een paar potjes Rummicub. Tegen 12 uur zijn we weer klaar met de dag. Morgen gaan we eindelijk naar het museum ??

70 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Vakantie 2020. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.