Shop ’till you drop (of niet)

Ik ben vroeg wakker. Het matras van ons bed is best hard en ik krijg daar rugpijn van. Ik ga uit bed en gooi de blog van dinsdag online. Ook maak ik alvast de voorbereidingen voor de blog van gisteren (woensdag).

Joost en Manon gaan vanochtend nog een rondje parken doen en ontbijten daar ergens. Jort, Suus, Arjan en ik ontbijten in het huisje. We starten vandaag lekker langzaam op. Suus en ik willen graag even shoppen.

Na het ontbijt zoeken we de spullen bijeen en stappen bij Jort en Suus in de auto. Jort stuurt de auto met eenzame klasse naar de winkels.

Suus en ik willen iig even bij de Primark kijken. We zien daar bitter weinig leuks. De rest van de winkels vinden wij ook een beetje tegenvallen. Na een rondje kijken en weinig tot niet kopen gaan we even iets eten bij de Gouden Bogen. Het is daar best druk. De mannen bestellen bij een bestelpaal en Suus en ik confisqueren een tafeltje.

Wanneer we klaar zijn met eten zien we dat het nog drukker is geworden 😳. We lopen nog even de Auchan binnen voor wat dingetjes voor onderweg zoals water en pringles. Hierna gaan we weer naar het huisje.

Eenmaal thuis app ik naar Manon dat wij weer thuis. Zij zijn net klaar met de parken en gaan nog even een Guinness scoren en komen dan ook weer terug.

Wanneer Joost en Manon ook weer thuis zijn komt de vraag wie er allemaal willen gaan zwemmen. Suus en ik slaan even over, maar we willen wel aan onze stappen werken en de beestje aaien op de kinderboerderij πŸ₯°. Arjan wil wel gaan zwemmen en de rest weet het nog niet zo zeker. Uiteindelijk is de slotconclusie dat we met z’n allen aan onze stappen gaan werken en de beestjes gaan aaien πŸ₯°.

We maken een grote ronde over het park en komen bij de kinderboerderij terecht. De dieren zien er goed verzorgd uit. Ze staan/zitten/liggen allemaal op een dikke berg stro. Ze hebben ook net allemaal hooi gehad om te eten en ze zitten goed in hun vacht πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ». De geitjes willen wel even een lekkere kriebel over de hoorntjes en achter de oortjes. Er is 1 geitje dat graag wil kroelen en gooit haar innerlijke Gaia in de strijd door lekker tegen me aan te gaan hangen πŸ₯°πŸ₯°

Nadat we zijn uitgekroeld lopen we naar Vapiano om daar iets te gaan eten, maar eerst brengen we een bezoekje aan het winkeltje van Center Parcs. Daar slaag ik nog voor een paar leuke Skechers voor de volgende vakantie in september.

Bij Vapiano nemen Suus en Arjan een pasta. De rest neemt een pizza. Je kan tegenwoordig met een QR code bestellen en gelijk betalen. Heel handig πŸ‘πŸ».

Na het eten lopen we weer terug naar het huisje. Daar pakken we alvast wat koffers en tassen in. Dan hoeven we dat morgenochtend niet meer te doen 😁.

Als we daarmee klaar zijn doen we nog 2 potjes Hitster die Joost en Manon tot 2x toe glansrijk winnen πŸ†. We zijn het er over eens dat het een leuk spel is en hopen op een uitbreiding.

Hierna gaat iedereen naar bed. Morgen nog een klein rondje parken en dan naar huis.

48 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Disneyland Parijs januari 2023. Bookmark de permalink.

1 reactie op Shop ’till you drop (of niet)

  1. Vreede schreef:

    Weer een prachtige vakantie gehad en lees net dat jullie weer veilig thuis zijn
    Nu even bijkomen
    En fijn weekend
    Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.