Shop until you drop

Tegeltjeswijsheid nr. 10: Onderzoek toont aan dat vrouwen die veel shoppen minder kans hebben op een depressie.

Rond 6.00 uur ben ik wakker. Eigenlijk veel te vroeg naar m’n zin, maar we hebben niets op de planning staan. Behalve shoppen. Dus ik duik vanmiddag nog wel op een bedje in de pool ?.

Tegen 7.00 uur ga ik uit bed om de blog af te schrijven. Tussendoor ontbijten we en ga ik nog even dobberen. Daarna plak ik de foto’s bij de blog. Helaas kan ik de blog nog niet helemaal afmaken omdat iedereen klaar is om te gaan shoppen. Soms moet je prioriteiten stellen ?

We beginnen onze shopsessie bij de Florida Mall. We parkeren bij JC Penny. Daar kunnen we via de winkel naar binnen. We kijken een beetje rond, maar we zien niets leuks.

We lopen door naar Sears. Daar slagen de mannen voor een shirtje ?. Verderop komen we een Bath & Body Work tegen. Hier moeten Suus en ik even naar binnen. We verbazen ons over de prijzen. Die zijn hier (althans in deze winkel) een stuk goedkoper dan in Nederland. We gedragen ons en kopen alleen handgelletjes die we in Nederland niet zo snel zullen zien. Ook koop ik nog iets voor “tante” Cora en “tante”Dianne als bedankje voor het verzorgen van Thomas en Oliver ??.

Bij de Apple Store zien we geen iPhone 14. Na een klein Google onderzoek blijkt deze pas de 16de in de winkels te liggen. We zijn te vroeg ?. Dan maar even eten.

Arjan en ik delen een Philly Cheesesteak. Jort gaat ook voor een Philly Cheesesteak en Suus gaat voor een burrito ?.

Na het eten lopen we naar Dicks, daar halen we een andere dop voor onze Yeti beker. Via Hot Topic lopen we door J.C. Penny terug naar de auto. Tijd om naar de Orlando Vineland Premium Outlet te gaan.

Bij de outlet parkeren we de auto in de garage en lopen naar de winkels. De eerste winkel die we een bezoekje brengen is Disney’s Character Warehouse. Daar scoren Suus en ik een leuk shirtje. Suus van Stitch en ik van Hawkeye. Ook scoren Jort en Suus nog een leuke tas voor de moeder van Jort. Jort zelf scoort nog een blouse.

Via een pitstop en een smoothie bij Haagen-Dazs lopen we Nike binnen. Daar vind ik wel wat leuks en na het passen begeven Arjan en ik ons naar de kassa, om vervolgens terug te lopen en de boel weer in de rekken te hangen. Wat een drukte bij de kassa. De wachtrijen in de parken zijn er niets bij ?

Zonder aankopen lopen we weer naar buiten en door naar de Skechers winkel. Suus past een paar schoenen, maar vindt niets wat lekker zit. Ik scoor wel een leuk paar ??.

Bij Kate Spade maken we nog even een foto voor Caroline. Ze hadden 60% korting Ca! ? ?. Na de foto lopen we Hurley binnen. Daar vindt Arjan nog een korte broek en een paar shirtjes en Suus en ik vinden ook een leuk shirtje.

We zijn op dreef ????. Adidas is aan de beurt. Suus zoekt nog steeds leuke sneakers, maar ook hier vangt ze bot. Onverrichter zaken lopen we weer naar buiten.

Vol goede moed gaan we door! Op naar Under Armour. Arjan scoort weer 2 shirtjes. Als we weer naar buiten lopen komen we Reebok tegen onderweg naar de auto. Daar gaan we nog als laatste naar binnen.

Suus past een paar leuke Reebokjes en vindt een paar wat lekker zit en leuk is. Inpakken, strikje eromheen en aftikken. Suus is in haar nopjes ?.

Onderweg naar de villa stappen Suus en ik uit bij de Publix om de boodschappen te halen voor het avondeten (spaghetti) en Arjan rijdt met Jort naar de Gouden Bogen.

Als we even later thuis zijn maak ik gelijk foto’s van onze buit. Ook heb ik weer WiFi en ik heb appjes gehad van onder andere “tante” Cora. Die heeft een paar foto’s van Thomas en Oliver ??. Esther stuur ik de foto’s van onze buit. Zij heeft gelijk kamervragen over 1 item. Het is een uiltje met een bontje waar je een handgelletje in kan stoppen, maar om dat even snel uit te leggen is ook zo wat. Aangezien ze nog wakker is, lijkt het mij handiger om te videobellen.

Esther en Remco liggen al in bed. Niet zo gek het is daar al 0.30 uur. Beiden zijn nog wakker en we kletsen even wat totdat de WiFi wat kuren gaat vertonen. Esther mag van Suus nog wel een paar afleveringen van Virgin River kijken, maar daarna moet ze gaan slapen van Suus ??.

Wij eten lekker van de spaghetti die Arjan heeft gemaakt. Suus en ik draaien nog wat wasjes weg. Omdat het is gaan regenen kijken we een aflevering van Holland’s Got Talent terug en voor de rest doen we niets meer behalve de koala uithangen ?

64 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Orlando, Florida 2022. Bookmark de permalink.

3 reacties op Shop until you drop

 1. Gerrit en Joke schreef:

  Tegel wijsheid no 10 is hier ook zo shop til Youri drop
  Ja wij zijn niet zo van de Florida Mall we gaan er wel elke trip even heen maar we kopen er nooit wat Vine Outlet was vroeger de lieveling van Joke ook voor jullie gaat zo lekker door en wij genieten mee
  Groetjes Joke en Gerrit

 2. Cora schreef:

  Ik kan me helemaal vinden in de Tegeltjeswijsheid!! ❤️?
  Je maakt het nu wel heel spannend wat “tante” Cora gaat krijgen! ??
  Ook knap van jullie 4 en dat je 5 weken in 3 weet te proppen!! Man man wat een tempo en druk programma! Jullie genieten er iig ten volle van..
  Heel veel plezier nog! ❤️?

 3. 10@ Dre schreef:

  Veel plezier bij het volgende program

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.