Shop until you drop

Suus en ik zijn vroeg beneden. We starten de dag met koffie en thee en bewerken onze blogs. Even later staan ze beide online. We krijgen nog visite. The Birds zijn er niets bij ?. De rest komt nu ook 1 voor 1 de woonkamer binnen. We knagen een simpel ontbijtje naar binnen en bespreken wat de plannen van iedereen zijn. Joost en Manon gaan vandaag nog een keer naar de parken. Arjan en ik hebben besloten om te gaan shoppen en Jort en Suus willen wel graag mee.

Wat wel een beetje jammer is dat Jort mee gaat. Zijn verjaardagscadeau (baby Yoda – cute I am, adore me you must -, want Jort is morgen jarig) staat nog achter de bijrijdersstoel. Ik verzin een smoes, dat het kabeltje van m’n telefoon kuren heeft en ik 1 van de 3 kabeltjes die in de auto liggen ga halen. Suus (zij weet van het cadeau) loopt wel even mee om gelijk de vuilniszak weg te brengen. ??. Snel verplaatsen we baby Yoda naar de kofferbak en gooien het kleed van Gaia er overheen. Niets meer van te zien ?

Tegen een uurtje of 12 stappen we in de auto en zetten koers richting de outlet. Daar slaagt Arjan bij Vans voor nieuwe schoenen. Voor de rest valt het qua outletprijzen wat tegen, maar dat mag de pret niet drukken. We lopen gewoon door naar het ernaast gelegen winkelcentrum. Daar zit tenslotte ook een Primark.

Terwijl Jort buiten op ons wacht, maken Suus, Arjan en ik de winkel onveilig. We slagen goed daar. Ik haal een lekkere warme trui, een paar shirtjes en een leuk jasje. Arjan vindt er een hoodie en ook een paar shirtjes en Suus scoort naast shirtjes ook nog een broek ?. Manon heeft ook nog een bestelling staan van een Disney rugzak. Die nemen we ook gelijk mee ??

Van al dat shoppen hebben we trek gekregen en we besluiten om bij de Gouden Bogen iets te gaan eten. Jort gaat voor een Big Mac en Arjan, Suus en ik nemen een grote wrap. Die overigens heerlijk smaakt.

Na het eten lopen we terug naar de auto en rijden naar de Auchan om wat te eten te halen voor vanavond. We appen wat heen en weer naar Manon en Joost of ze thuis eten of in het park iets eten. We laten ook weten dat Jort de laatste worstjes op gaat maken en dat Arjan en ik voor sushi gaan. Joost en Manon doen ook mee met sushi. We slaan wat extra in. Suus weten we over te halen om een poke bowl met kip te proberen. Wij weten 1 ding zeker, wij gaan lekker eten vanavond ?.

We gooien de boodschappen strategisch in de auto. Jort heeft (als het goed is) nog steeds niets door. Als we thuis komen halen we ook weer strategisch de auto weer leeg. Baby Yoda staat nog steeds onder het hondenkleed ?.

In de auto hebben Arjan en Suus besloten om te gaan zwemmen. Jort zit nog te twijfelen. Ik hoop dat hij mee gaat, dan blijf ik in het huisje onder mom van lekker even in m’n boek lezen (Sporen in het zand van Marian Werkman) en de blog schrijven. Suus appt nog even naar Joost en Manon of zij ook nog willen zwemmen, maar die hebben het te leuk in de parken ?. Jort besluit toch om mee te gaan en ik blijf thuis.

Even later is iedereen klaar om te vertrekken en zodra ze deur achter zich dichttrekken, trek ik m’n schoenen aan. Ik wacht een paar tellen en trek dan m’n jas aan en stap ook snel naar buiten. Jort ging wel mee, maar als het buitenbad dicht zou zijn, zou hij gelijk rechtsomkeer maken ?. Voorzichtig loop ik richting de parkeerplaats en ik zie ze niet. Net als ik de kruising naar de parkeerplaats wil oversteken zie ik ze in verte lopen. Ze lopen net het paadje tussen de bomen in. Ik doe, in ninja style ?, snel een paar passen terug en hoop dat Jort mij niet heeft gezien ??. Als ik ze niet meer zie loop ik snel naar de auto en sleur baby Yoda uit de auto, doe de deuren weer op slot en loop met versnelde pas weer terug naar het huisje. Je zal net zien dat Jort rechtsomkeert heeft gemaakt ?.

Eenmaal in het huisje zet ik baby Yoda in de kast in onze slaapkamer. Daar heeft Jort niets te zoeken. Ik app mijn avonturen nog naar Manon en vertel haar dat baby Yoda veilig bij ons in de slaapkamerkast staat te wachten ?. Manon laat weten dat ze de parade zo kunnen meepakken ??.

Jort komt gelukkig niet gelijk terug. Kan ik even op adem komen ?. Ik probeer de bank, maar die zit niet lekker. Dan maar de stoeltjes naar elkaar schuiven, ik pak een paar chipjes, pak m’n boek en ga er eens lekker voor zitten.

Als ik rond 17.50 uur naar buiten kijk, zie ik een schitterende zonsondergang ?. Ik loop naar buiten en maak een paar foto’s. Omdat er toch niemand in huis is, besluit ik om even lekker te gaan douchen.

Net als ik de kraan weer dichtdraai hoor ik Arjan, Jort en Suus weer binnen stappen. Ze zijn het buitenbad uitgestuurd. Het ging schemeren en dan sluit het buitenbad. Even later appt Manon dat ze weer onderweg naar het huisje zijn.

Zodra ze binnen stappen zetten wij de bakken sushi op tafel. We hebben trek ?. Na het eten halen Manon en ik Jort z’n cadeau naar beneden. Baby Yoda is goed bevonden ??. Jort had blijkbaar het cadeau maandag al bij ons in de auto zien staan (daar was ik al bang voor) toen ik iets van de achterbank pakte. De verpakking kwam iets onder het hondenkleed vandaan en ik had een kleine hoop dat hij niet had gezien. Maar helaas ?‍♀️

De rest van de avond doen we rustig aan en ik pak alvast wat kleding in. Morgen moeten we om 10.00 uur uitchecken en dan doen we nog een dagje park.

58 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Disneyland Parijs 2022. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.