Shopping woensdag

Ik begin de dag met een heerlijke stortdouche ? ?. Arjan duikt na mij de badkamer in.

Als ik beneden kom zijn Jort en Suus ook al op. We besluiten dat we nu even een klein ontbijtje doen en straks bij de winkels iets eten. We nemen allemaal een geroosterde boterham en koffie.

Rond 10.00 uur stappen we in de auto en zetten koers naar Roermond. Het is tijd om te gaan shoppen.

Bij de outlet van Roermond vinden we nog een plekje bijna vooraan op de parkeerplaats. We stappen uit en lopen naar de ingang.

Onderweg zien we steeds meer mensen met mondkapjes. Bij de ingang komen we er achter dat we verplicht worden tot het dragen van een mondkapje ?. Gelukkig heb ik m’n tas bij waar ze standaard in zitten. Alle 4 gewapend met een mondkapje lopen we naar de met hekwerk geïmproviseerde ingang.

We gaan eerst op jacht naar voer! We besluiten om bij La Place iets te gaan eten. Daarna gaan we shoppen. We duiken onder andere de Nike store in (daar is het volgens mij altijd druk en dat maakt niet uit in welk deel van de wereld je bent). We bezoeken ook Michael Kors, Tom Tailer, Esprit, Adidas, Sketchers, Kate Spade, Timberland, Under Armour, Guess, Diesel en Superdry. Tussendoor pakken we, voor het Amerika gevoel, nog een Starbucks mee.

Rond 15.30 zijn we wel klaar met shoppen en we lopen terug naar de auto. We tikken €4,- af voor het parkeren en rijden weer terug naar Overloon. In de auto bespreken we wat en eventueel waar we willen eten. We willen wel bij Leuke Broeders eten, maar die is op woensdag gesloten ?. Broer & Zus is een optie, maar de Griek (Cyprus) in Overloon is ook een grote kanshebber. De mannen willen vlees en waar kan je dat beter vinden dan bij de Griek? Suus gaat gelijk bellen om te reserveren. De Griek heeft nog een tafeltje voor 4 personen om 18.30 ????.

Eenmaal thuis pakken we de tassen uit en gaan wat bankhangen en lezen en kijken wat tv. Rond 18.15 stappen we in de auto en gaan naar de Griek.

De Griek is meer een eetcafé dan een restaurant, maar het smaakt er niet minder om. Suus en ik gaan voor de gyros schotel en de mannen gaan voor de Kreta schotel (souflaki, gyros, tzatziki, lamskotelet en steak). Zoals gezegd, het smaakt heerlijk ????.

We besluiten om thuis het toetje te nuttigen. We gaan s’mores maken. De s’mores lukken heel goed ??????. Voor het mooie komen we net een paar chocolade koekjes te kort ??.

De rest van de avond zitten we lekker buiten bij het haardvuur ? ?. Totdat het toch iets te hard gaat inregenen. De wind komt net vanuit de verkeerde hoek. We ruimen de spullen op en gaan naar binnen. Daar kijken we nog naar een paar vlogjes op YouTube.

Ik kan op een gegeven moment niet meer stoppen met gapen en ik besluit rond 22.15 lekker naar bed te gaan.

Morgen hebben we een date met Amerika fans Robert-Jan (hierna RJ genaamd ?) en Caroline. Misschien rijden we daarna nog even door naar Maastricht of Valkenburg.

63 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Vakantie 2020. Bookmark de permalink.

1 reactie op Shopping woensdag

  1. Arie schreef:

    Weer een leuke dag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.