Smakelijke donderdag

Ik ben weer vroeg wakker, maar blijf nog even liggen. Wel maak ik de blog af van gisteren en stuur hem gelijk door naar Ingrid. Dan heeft ze iets leuks te lezen bij het ontbijt ?. Ze kan wel even een verzetje gebruiken ❤️.

Rond 7.30 uur ga ik naar beneden. Als ik de woonkamer binnen kom stinkt het behoorlijk naar de rook van de houtkachel. Ik zet gelijk de tuindeur open. Even lekker luchten terwijl ik weer lekker verder lees in All-Inclusive van Suzanne Vermeer.

Als iedereen wakker is gaan we ontbijten. We hebben nog genoeg voer in huis en we maken zoveel mogelijk op. Na het ontbijt pak ik een verfrissende douche.

Rond 10.45 uur stappen we in Henk. We gaan eerst nog even langs de plaatselijke bloemenwinkel voor een, hoe kan het ook anders, bloemetje. We slagen leuk en stappen weer in Henk en zetten koers naar RJ en Caroline. Een uurtje later rijden we het erf op bij RJ en Caroline. RJ hebben we voor het laatste gezien toen hij nog in Barendrecht woonde. Dat is zeker alweer een jaar of 7 a 8 geleden.

De tafel is al gedekt en binnen no time staan er 3 vlaaien op tafel. Nee zeggen is geen optie. Ook het vragen om een klein stukje is geen optie ?.

De lunch smaakt ook heerlijk ??. Uiteraard komen de aardbeitjes ook op tafel. We smikkelen er lekker van ??.

Na de lunch zitten we nog lekker na te tafelen. We hebben het uiteraard over Amerika. We wisselen ervaringen uit en doen nieuwe ideeën op.

Ze zeggen weleens dat de tijd vliegt als het gezellig is. Nou dat is echt zo! We hadden nog grootse plannen om naar Maastricht en/of Valkenburg te gaan. We hadden ook nog plannen om “even” langs De Amerikaanse begraafplaats in Margraten te gaan, maar we bewaren deze 3 voor een andere keer.

Rond 16.45 uur rijden we weer terug naar het huisje. Het is dan spitsuur, maar spitsuur komt niet in het Limburgs woordenboek voor. Het is wel wat druk, maar we kunnen gewoon doorrijden. Het is hier duidelijk geen A15/A16 ?.

Als we weer bij Landal arriveren hebben we besloten om of bij Broer & Zus te gaan eten of voor de afhaal variant. Ze hebben een reservering staan voor 18.30 van een grote groep, dus we gaan voor de afhaal. We kunnen op het terras wachten. Suus en ik besluiten om Henk alvast naar het huisje te brengen terwijl de mannen wachten op het eten.

Na zo’n 20 minuten komen de mannen bij het huisje met het eten. Arjan en Suus hebben de saté genomen en Jort en ik zijn voor de spare ribs gegaan. Het smaakt prima ??. De friet die we er bij hebben gekregen is zelfs voor 4 personen te veel.

Na het eten brengen Arjan, Suus en ik het vuil weg. Dan hebben we morgen niet meer zo veel om weg te gooien. Daarna ga ik nog even badderen ?? ?. Dat kan straks thuis niet meer, dus ik moet het er nog even van nemen ?.

Als ik klaar ben met badderen, ruim ik alvast de tassen voor een deel in. Dan hoeft dat morgen niet meer ?.

Ik ben net op tijd beneden als Chateau Meiland begint. Daarna kijken we ook Mr Frank Visser. Het programma met een hoog ramptoeristen gehalte. Hierna kijken we nog een Chateau Meiland via het Kijk account van Jort en Suus. Deze zal pas maandag te zien zijn op tv, maar maandag hebben we al andere plannen #cliffhangertje. Ook kijken we via kijk “De Beste Zangers” terug. We hadden in de auto onderweg naar RJ en Caroline het nummer van Diggy Dex “Sterren Tellen”, maar dan de uitvoering van Stef Bos. Dat klonk heel goed en dat zien we graag nog een keer terug.

Hierna gaan we naar bed. Morgen gaan we weer naar huis, maar we hebben nog plannen voor volgende week ?

59 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Vakantie 2020. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.