Surprise, surprise!

Ik ben er weer vroeg uit vandaag. Door een hoestbui rond 6.00 kon ik niet meer slapen. Dan maar uit bed en in de woonkamer verder aan de blog van gisteren werken. 

Vandaag is de dag dat wij Jort en Suus gaan verrassen. Zij komen vandaag aan in Orlando en ze weten niet dat wij ook voor 1 nacht in Cabana Bay zitten. Christen heeft dat voor ons gereserveerd ?. 

Rob en Yvonne zijn er ook vroeg bij. Ze gaan lekker vroeg golfen. Wat best verstandig is, omdat ze rond de 30 graden hebben opgeven.

We eten een simpel ontbijtje en gaan daarna de koffer inpakken voor onze overnachting. We rijden rond 9.45 richting Cabana Bay. 

Daar aangekomen checken we gelijk in. We verwachten niet dat we al op de kamer kunnen. Meestal kan dit pas na 15.00. We hebben geluk, onze kamer is al klaar ??. We krijgen uitleg waar we zitten (in toren 8) en hoe we de achterdeur van Volcano Bay kunnen gebruiken ?. Opvallend is dat ze hier wel heel vriendelijk zijn. Daar kunnen ze in de parken nog iets van leren. 

We rijden met de auto naar de toren en kunnen daar bijna voor de deur parkeren ????. We halen de spullen uit de auto en lopen naar binnen. We nemen de lift naar de 8ste verdieping. 

Als we onze kamer hebben gevonden en de deur met onze sleutelkaart open gaat is onze eerste reactie: O! M! G!  Het uitzicht is echt schitterend ?. We kijken recht op de glijbanen van Volcano Bay. 

We hadden plannen om naar Volcano Bay te gaan, maar omdat Christen over iets meer als een uurtje arriveert bij het hotel, besluiten we om gebruik te maken van een van de 2 pools bij het hotel. We kiezen voor de pool vlak voor “onze” toren. Deze heeft ook nog een lazy river ?. 

Tegen 12.15 uur gaan we naar de lobby zodat we Christen kunnen onderscheppen en ontmoeten. We zitten een 10 minuten te wachten als we een vrouw alleen de lobby zien binnen komen. We twijfelen of dat Christen is, ze lijkt er wel op. We weten dat ze met haar familie komt. Arjan stuurt een appje naar Christen en ze blijkt het toch te zijn ?. 

Als Christen is ingecheckt lopen we naar haar toe. De rest zit in de auto te wachten op haar. Haar man Bradley komt gelijk uit de auto om ons te ontmoeten. Het klikt gelijk. Volgens  Christen zullen Jort en Suus ook snel arriveren. We spreken af dat wij terug gaan naar de pool en dat we hen dan daar zo zien. 

Als we weer terug zijn krijgen we een appje van Christen dat Jort en Suus er ook zijn. We gokken dat het zeker nog een kwartier duurt voordat ze naar de pool zullen komen. Wij nemen nog een duik in de lazy river. 

Ongeveer een kwartiertje later liggen we weer op de bedjes. Verdekt opgesteld achter de bosjes ?. Ondertussen appt Arjan naar Jort en Suus of ze al in hotel zijn. Ze denken dat we in Magic Kingdom lopen en dat ik m’n mobiel in de villa heb laten liggen. Niet echt geloofwaardig, maar ik ben hem echt vergeten. Alleen ligt hij niet in de villa, maar op de hotelkamer ?. 

We wachten, we appen wat onschuldig naar Jort en Suus, we wachten, we appen naar Christen, we wachten weer, we appen nog eens onschuldig naar Jort en Suus, we wachten nog meer, we appen nog een keer naar Jort en Suus, we wachten nog steeds. Mijn God, duurt lang!!!

Maar dan krijgen we een appje van Christen. Ze heeft eindelijk iedereen de kamer uitgewerkt en ze komen naar de pool ??. Wij duiken nog iets verder weg in onze bedjes met de camera in de aanslag. We lijken wel paparazzi ?. 

Ja, hoor, we zien ze op rechts aankomen. Niets vermoedend. Ze lopen langs de pool en ik zie Christen richting de lazy river kijken. Ze loodst de groep netjes mee onze kant op. 

Als ze er bijna zijn, komen wij te voorschijn. Jort, op dat moment alleen omdat Suus de zonnebrand is gaan halen, is totaal verrast. Later komt Suus er ook aan. Zij is ook verrast ?. 

Ze hadden ons blijkbaar gisteren al verwacht in Busch Gardens. Ze hebben zo’n beetje heel park af gespeurd naar ons ??. 

Bij ons waren er maar heel weinig mensen die wisten dat wij dit hadden geregeld met Christen. Ze zijn net niet op 1 hand te tellen. Het moest wel een verrassing blijven natuurlijk ?. We knepen hem van de week wel even toen Christen een opmerking op fb maakte, maar gelukkig zochten Jort en Suus daar niets achter ?. 

De rest van de middag liggen/hangen/zwemmen we in de lazy river. Heerlijk zo’n relax dagje. 

Tegen een uurtje of 16.30 gaat iedereen terug naar de kamers. Een beetje opfrissen/douchen. We maken ons klaar voor een avondje City Walk. De meeste van ons hebben de zinnen gezet op Bubba Gump ?. Christen en Bradley gaan elders eten. Zij hebben een Bubba Gump in de buurt zitten en hoeven niet zo nodig. 

Het is best druk bij Bubba, maar we krijgen binnen no time een tafeltje toegewezen. We kiezen wat lekkers van de menukaart. Het duurt voor Amerikaanse begrippen lang voordat het eten komt en ober Brandon komt een paar keer kijken of we het allemaal nog oké vinden. We krijgen ook de Bubba Gump quiz. Dan stellen ze vragen over de film. We wisten ze bijna allemaal ?. 

Het eten smaakt weer heerlijk ?. Arjan en ik delen nog een toetje, beter gezegd: TOET! Hij viel iets groter uit dan wij hadden bedacht. 

Na het eten zoeken we Christen en Bradley weer op en nemen nog een afzakkertje bij Fat Tuesday. Daar zitten we gezellig te babbelen. 

Tegen 22.00 uur is iedereen wel zo’n beetje klaar met de dag en lopen we terug naar de bushalte. De bus die ons naar Cabana Bay brengt staat al op ons te wachten. 

Bij het hotel maken Suus en ik nog wat foto’s en daarna gaat iedereen terug naar de kamers. Wij kijken nog wat tv en dan gaat toch echt ons lichtje uit ?? 

109 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018 met de tags , . Bookmark de permalink.

6 reacties op Surprise, surprise!

 1. Robert-Jan schreef:

  Wat leuk zo’n verrassing !!! Jammer dat er geen candid camera’s hingen ! Uitzicht is wel geweldig zeg, leuk !

 2. Yvonne schreef:

  Haha, wat een surprise voor Suus en Jort??
  Mooie kamers zeg en dan zo’n view! Top!
  Jullie hebben er met z’n allen een heerlijke dag van gemaakt!

 3. Pa Arie schreef:

  Prachtig zoon verrasing en weer lekker gegeten

 4. Ingrid schreef:

  Ik zat al dagen te wachten op de verrassingsblog……..Wat hebben jullie het heerlijk daar.

 5. 10 & Dre schreef:

  Super leuk dat jullie elkaar hebben gevonden, en zo goed geheim houden!

 6. Essie schreef:

  Echt een geslaagde verassing dus, haha???
  Jullie moeten eens weten Suus en “TroJ”, hoe lastig ze het vonden om het geheim te houden?
  Lekker genieten nu met elkaar??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.