The Weeknd

Tegeltjeswijsheid nr. 15: Als het weekend voor de deur staat, laat hem dan vooral binnen.

Ik heb zowaar “uitgeslapen” tot een uurtje of 7.30. Ik ga er uit om de blog af te schrijven. Arjan volgt niet veel later. Hij gaat de gym van dichterbij bekijken. Ik zet de deur naar de buurtjes open en Suus doet hetzelfde ?

We starten rustig op en tegen een uurtje of 9.00 gaan we op jacht naar ontbijt. Dat doen we beneden in de eetzaal van het hotel. Daar is het best druk. Suus neemt een croissantje en eet een beetje mee met Jort’s scrambled eggs met bacon en worstjes. Arjan en ik gaan voor een yoghurtje met granola.

Na het eten gaan we terug naar de kamer. De heren voor de autosleutel. Zij gaan Horatio alvast terug brengen. Die gebruiken we toch niet meer. Suus en ik zoeken het wasgoed bij elkaar en de natte schoenen van gisteren. Wij gaan de boel even wassen.

Het washok hebben we al snel gevonden. Die is een verdieping boven ons. We verdelen de was in koude was en donkere was koud en donkere was warm. De schoenen gaan in de droger.

Als de koude was klaar is breng ik die alvast naar de kamer. Ik hang de was op aan de hangertjes die in de kast hangen. Hopelijk wil het zo een beetje drogen. Hierna ga ik weer naar het washok waar Suus over onze was waakt ?.

Even later krijgen we een berichtje van de mannen dat ze weer op de kamer zijn. Suus brengt alvast de schoenen naar de kamer en ik stop de rest van de was in de vrijgekomen droger. Dan is het weer wachten. Dit keer 60 minuten tot de droger klaar is. De mannen gaan alvast naar het zwembad.

Wanneer wij klaar zijn met de was gaan we terug naar de kamer. Daar bergen we de schone was op en kleden ons om. We pakken nog wat spulletjes bijeen, zoals snoepjes en water en gaan dan ook naar het zwembad.

Als we ons bij de mannen voegen vragen zij aan ons of we nog een band willen kopen? Eh…ja, waarom niet? Suus en ik gaan voor de rode band van $14,-. De groene heeft een zitje en is $17,-. Ik heb liever de keus of ik wil zitten of wil hangen. Vandaar de rode band ?.

Na aanschaf dobberen we lekker 2 rondjes in de lazy river. Na 2 rondjes is het aardig druk om ons heen geworden en we gaan terug naar de mannen. Die hangen lekker in het water.

Rond een uurtje of 13.00 hebben we wel wat trek gekregen. De mannen offeren zich op om iets eetbaars te gaan halen. Ik app even met Joost. Hij voelt zich aangesproken door tegeltjeswijsheid nr. 14. Ik waarschuw hem dat deze conversatie de blog zal halen ?. Even later komen de mannen terug met nacho’s en hotdogs ?. Het smaakt prima ??

Na nog wat in het water te hebben gehangen gaan we rond 14.45 terug naar de kamer. Daar gaan we lekker douchen ? ?. We relaxen wat tot we een 2e poging gaan doen voor de Halloween Horror Nights ????

Voordat we in de bus stappen lopen we het winkeltje hier beneden binnen. We gaan maatregelen nemen. We kopen 3 poncho’s en 2 paraplu’s. Hiermee gewapend lopen we naar de bushalte.

Daar staat weer een luxe touring car op ons te wachten. Wanneer we in de bus zitten begint het te regenen. Ik zet alvast m’n petje op. Arjan haalt de poncho uit de tas. Ik pak de paraplu er bij.

We stappen uit en lopen naar de tassencontrole. Ik mag er zonder problemen door. Na de tassencontrole doe ik ook een poncho aan. Suus heeft hem al eerder aangetrokken. Jort gebruikt de 2e paraplu.

We lopen richting Harry Potter. Daar is een Stay and Scream. Jort en Suus halen daar nog een cocktail, Ocean Attack/Shake Attack. Arjan neemt een Blue Moon biertje. Ik hou het bij een watertje.

Omdat het zo lekker regent kunnen we niet ergens lekker zitten. We moeten wachten tot ze de horror nights open gooien.

Om 17.45 gaat de boel al open en kunnen we eerste huis doen. The Horrors of Blumhouse. Die bestaat uit 2 delen. Op het moment dat je buiten staat, loop je zo bij deel 2 naar binnen. Best leuk, maar op sommige momenten te donker. Het kan best zijn dat ik ouder word en er minder tegen kan, maar de geluiden in het huis staan best hard. Het had een tandje minder gekund van mij.

Als we nu echt buiten zijn lopen we zo richting Bugs Eaten Alive. Suus d’r favoriet (NOT). Ze moet weinig hebben van insecten. Ze wil het huis wel doen. Dus we gaan naar binnen. Het is mooi gemaakt en niet echt heel eng. Vind ik dan ?

Naast Bugs Eaten Alive zit Descendants of Destruction. Als we er toch zijn pakken we die ook nog even mee. Ook leuk, maar ook hier mag het volume een tandje minder.

Na deze huizen wil Jort graag een Pepperoni Pizza Skul. Deze ziet hij niet, maar we lopen wel zo The Weeknd: After Hours Nightmare. Deze wil ik graag doen. Ik heb namelijk kamervragen bij dit huis. Zoals “hoe maak je een horror huis van een artiest?” Er staat een wachttijd van 25 minuten. We staan 10 minuten later al in het huis. Het is heel goed gemaakt ??. Jammer is wel dat de “randgeluiden” weer hard stonden en je bijna niet de (goede) muziek van The Weeknd kon horen. Het is wel de grote favoriet bij Arjan en mij.

Hierna vinden wij het wel weer tijd om af te taaien. Het regent nog steeds en we hebben stalpoten gekregen. We lopen richting uitgang. Jort komt onderweg “zijn” Pizza Skul tegen en neemt voor Suus een Tombstone Red Velvet Cake Pop mee. Ik neem daar ook een hapje van en deze smaakt lekker ????.

Hierna lopen we echt naar de uitgang. We hebben weer een gewone park bus. Het is niet druk in de bus. Eindelijk kunnen we even zitten.

Bij het hotel halen we in het restaurant nog even iets te eten. Arjan en ik nemen Brazilian Beef Churrasco. Jort neemt een yoghurtje en Suus haalt een minestrone soep. We nemen het eten mee naar de kamer. Waar we het lekker laten smaken.

De rest van de avond brengen we in de koalastand door. Morgen weer een horror night. Eens kijken hoeveel huizen we dan kunnen doen. We zijn nu iig op de helft en het huis wat ik graag wilde doen (The Weeknd) heb ik gedaan. Ik ben content ?

70 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Orlando, Florida 2022. Bookmark de permalink.

4 reacties op The Weeknd

 1. Arie schreef:

  Beetje relaxen en wat spanning op naar de volgende dag groetjes

 2. Ansje schreef:

  Heerlijk drukke dag weer, lekker genoten

 3. Dre & 10 schreef:

  Wat een leuke dag weer! Jullie zien er alle 3 goed uit hoor, in die jasjes. Beter iets aan, dan tot de laatste draad nat!

 4. M en M schreef:

  Een buitje voor het stof kan geen kwaad. Mooi, die ontmoeting met een mensenhaai!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.