Travel day of is het toch trouwdag?


Het is vandaag 5 september en dat betekent dat het onze trouwdag is ? en het is vandaag dubbel feest ?. Het is namelijk ook travel day!

Vandaag zijn we rond 8.00 wakker. We pakken de laatste spulletjes in (deo, tandenborstel enz.) en ik pak vakkundig de auto in.

Ik loop nog even naar Cora en Sjaak om de huissleutel daar af te gooien. Zij gaan op Thomas en Oliver passen. Gaia is gisteren al naar haar vakantieadres gegaan. Die rende daar weer naar binnen zonder om te kijken ?.

Even na 11.00 uur appt Manon dat ze gaan rijden. Wij vertrekken ook. We zullen elkaar bij Starbucks Hazeldonk ontmoeten. Van daaruit rijden we achter elkaar aan naar het hotel nabij Disneyland Paris.

Halverwege de tolweg stoppen we nog even voor een snackje en als we de tolweg verlaten rijden we binnendoor naar het hotel. Suus stapt na deze stop bij ons in de auto om eventueel de weg te wijzen als we de auto van Joost “kwijt raken”. Arjan vind dat helemaal oké. Die verdwijnt met de ronde van Zandvoort op de achterbank.

Daar komen we rond 17.15 aan. Als we zijn ingecheckt gaan we op jacht naar de kamers. We zitten op de eerste verdieping en hebben kamers naast elkaar.

Als iedereen weer een beetje is opgefrist gaan we naar Disney Village om een hapje te eten en wat door de winkeltjes struinen.

We laten ons oog vallen op Steakhouse. Als ober krijgen we Walt. We twijfelen of dat z’n echte naam is of zijn Starbucks naam. Walt doet het iig leuk en als hij ziet dat wij heel moeilijk een selfie proberen te maken, biedt hij aan om de foto te nemen.

We kiezen allemaal het Jazz menu. We nemen allemaal carpaccio en alleen Suus en ik nemen de dubbele kippenborst filet. De rest gaat voor een steak. Het toetje slaan we over. Om onze trouwdag te vieren, betalen wij de rekening. Tot grote verbazing van Manon, die excuses blijft maken dat het maar een geintje was toen zij zei dat wij “moesten” betalen. We leggen haar uit dat we dit ieder jaar doen en als er mensen mee zijn op vakantie betalen wij daar ook voor ?.

Na het eten doen we nog een rondje winkels en van Joost, Manon, Jort en Suus krijgen we een Mickey en Minnie bruidspaar ornament voor in onze Disney kerstboom ❤️❤️.

Na een rondje winkels lopen we weer terug naar de auto’s. We zijn toch wel aardig moe. We besluiten om lekker te gaan douchen en op de kamer te gaan hangen.

Ik maak ondertussen de blog van vandaag af en plaats die ik gisteren heb gemaakt online.

Morgen gaan we rond 8.00 ontbijten en daarna rijden we door naar de parken. We kunnen na 15.00 inchecken bij Center Parcs.

73 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Disneyland Paris 2021. Bookmark de permalink.

2 reacties op Travel day of is het toch trouwdag?

  1. Esther schreef:

    Wat een leuk en lief kadootje?

  2. 10 & Dre schreef:

    Dat is echt een leuke trouwdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.