Tui en Sunny Cars

We hebben de vliegtickets geboekt. Ook deze keer vliegen we weer met Tui. Helaas (voor mij dan, ben een luxepaardje 😉 ) niet zo luxe als de laatste keer in 2013, maar “gewoon” comfort. Wat krijgen we dan? 1x een maaltijd met een glaasje water p.p. en 84cm beenruimte. Een extra maaltijd, drankjes, bagage, en persoonlijk entertainment kan je allemaal bijkopen. Nu lijkt mij 1 maaltijd wel voldoende. Meestal nemen we toch nog iets te snoepen mee. De bagage nemen we heen minder mee dan op de terugvlucht. Dus dat hebben we wel aangepast. Beide 1 koffer mee. Ik ga niet het gevecht aan om alles in 1 koffer te proppen. Discussie gesloten! Alleen over het persoonlijk entertainment ben ik nog niet helemaal uit. Misschien dat we die nog voor 1 persoon bijboeken. Ligt er ook aan welke films en series te zien natuurlijk 😉 .

De auto hebben we ook gelijk geboekt. Als het goed is het model gelijk aan de Ford Escape SUV en deze hebben we geboekt bij Sunny Cars, maar ervaring heeft ons geleerd dat we ons dan kunnen melden bij de balie van Alamo 😉 . Ik ben benieuwd.

 

IMG_0064

Foto uit de oude doos van 2013

 

192 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Florida 2016. Bookmark de permalink.

2 reacties op Tui en Sunny Cars

  1. Ha,ha, discussie koffer gesloten, zo ik heb gesproken 😉

  2. Essie Intown schreef:

    Voor dat "persoonlijk entertainment" wil ik wel zorgen hoor, boek maar bij…jullie hebben nu toch kofferruimte zat, dus dat komt wel goed!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.