Typhoon Lagoon en een nieuwe aanwinst

We worden rond 6.45 wakker. Als iedereen wakker is beginnen we aan het ontbijt. Tijdens het ontbijt gooien we de planningen op tafel. Rob en Yvonne blijven vanochtend bij de villa. Een beetje in de pool recreëren en vanmiddag gaan ze naar Disney Springs en Celebration. Wij willen naar Typhoon Lagoon. We spreken ook af dat wij vanmiddag de boodschappen zullen gaan doen. 

We zoeken onze zwemspullen bij elkaar en stappen rond 9.15 in de auto. Op naar Typhoon Lagoon. 

Als we het parkeerterrein op rijden is het vrij stil. We kunnen lekker vooraan parkeren ??

Als we het park binnen lopen spot Arjan ineens Tim en Jen Tracker. We hebben geen foto genomen van ze, dus jullie moeten ons maar geloven. Later horen we van Jort dat zij vanochtend daar surf lessen hebben gehad. 

We huren een kluisje en krijgen nr 1975 toegewezen. Goed bouwjaar ?. We stoppen onze spullen in het kluisje en nemen de handdoeken en GoPro mee. De jacht is geopend op 2 bedjes. Het liefst in de schaduw  ?. 

We vinden 2 bedjes en leggen onze handdoeken neer. Arjan doet de GoPro om z’n hand en we gaan de eerste glijbanen pakken. 

We beginnen met Keelhaul Falls, gevolgd door Mayday Falls. Arjan pakt nog 2 snelle glijbanen mee, de Stormslides en Humunga Kawabunga. Hierna gaan we dobberen in de Castaway Creek Nu heb ik de GoPro op m’n hand zitten ?. 

Als we weer rond zijn in de Castaway Creek, lopen we richting Crush ‘n’ Gusher. Onderweg naar Crush ‘n’ Gusher komen we een nieuwe glijbaan tegen. Miss Adventures Falls. 

Deze pakken we natuurlijk mee. Het is een soort family raft. Met een lopende band brengen ze de banden, waar je in zit, naar boven en daarna ga je via een wild water glijbaan weer naar beneden. Ze hebben het erg leuk aangekleed ??. Ik heb er een nieuwe favoriet bij ?. 

Hierna gaan we dan echt Crush ‘n’ Gusher doen. We doen hem 2x. Bij de eerste (Coconut Crusher) worden we, als we aan het einde van de glijbaan zijn, zo het water in gelanceerd ?. Is leuk voor de GoPro beelden, zullen we maar zeggen ?. De 2de (Pineapple Plunger) ging beter. 

We doen Miss Adeventures Falls nog een keer en daarna lopen we terug naar de bedjes. 

Daar lezen we wat, checken fb, WhatsApp en de mail en we zonnen wat. Rond 12.30 houden we voor gezien. We pakken de spullen weer bij elkaar en gaan richting auto. 

We halen nog wat boodschapjes bij de Publix en daarna rijden we terug naar de villa. 

Rob en Yvonne zijn ook thuis. Zij hadden de planning aangepast en zijn vanochtend naar Disney Springs gegaan en Celebration bewaren ze voor een andere keer. 

Arjan gaat ‘s middags sporten in de fitness ruimte van het clubhuis. Hij moet tenslotte zaterdag de 22ste een Mud Masters Marathon lopen. Ja, dat klopt vrienden, we zijn dan net 1 dag thuis van de vakantie. Nee, dat is geen foutje in de planning. Of het verstandig is vragen jullie? Vast niet, maar ja, je moet wat als je last hebt van een midlifecrisis ?. 

Yvonne en ik gaan lekker de pool in. In de verte horen we het donderen, maar bij ons blijft het droog. Als Arjan weer terug is van het sporten duikt hij ook gelijk de pool in. 

Tegen een uurtje of 16.00 verlaten we de pool en we gaan douchen. We hebben plannen om naar de Florida mall te gaan. Ik wil graag een iWatch kopen. 

Met een kleine file onderweg, komen we aan bij de Florida mall. We parkeren bij J.C. Penny’ en lopen naar binnen. 

We gaan eerst even wat eten. Er zit een Five Guys in het Diner Pavilion. Dus 3x raden waar wij gaan eten ?. Ik moet zeggen, de hamburgers zijn hier beter dan die je bij de Gouden Bogen krijgt. De patat delen we weer. 

Onderweg naar de Apple Store komen we de Disney Store tegen. We gaan daar even naar binnen om te kijken of we hier een pluche Bolt zien. Deze zoek ik al jaren. Helaas hebben ze deze niet. Dus lopen we weer naar buiten. 

Door naar de Apple Store. Waar het weer als gewoonlijk druk is. We staan bij de iWatch en worden bijna direct aangesproken door Jenny. Of ze ons kan helpen? Nou, graag! 

Ze vertelt ons wat we allemaal met de iWatch kunnen doen en ik ga voor de 38 mm scherm en de kleur Gold. Persoonlijk vind ik het geen goud kleur, maar meer oud rose. Arjan laat de visa weer wapperen en met een gevuld Apple tasje lopen we weer naar buiten. 

 

We lopen de M&M’s winkel nog even naar binnen, maar omdat het glazuur al van onze tanden springt bij de lucht alleen, staan we weer snel buiten. Je zou heel de dag in die zoete lucht moeten staan ??. 

We merken dat het nu steeds drukker begint te worden en we besluiten dat we genoeg geld hebben uitgegeven voor vandaag en gaan terug naar de auto. Ik wil m’n iWatch gaan installeren ?. 

Als we thuis komen bewonderen Rob en Yvonne de iWatch ?. Daarna ga ik hem installeren. Iets wat steeds makkelijker gaat bij Apple. Je legt je telefoon er naast en op de iWatch komt de melding of je hem wil koppelen/synchroniseren met je iPhone. Binnen no time staat alles wat van appjes iWatch proof is op de iWatch. Ik vul nog m’n gegevens in voor de hartslagmeter en de rest van de avond zit ik er mee te spelen ?. 

 

 

Morgen mag de iWatch aan het werk. Hij mag dan de stappen gaan tellen als we in Animal Kingdom lopen ?

83 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018. Bookmark de permalink.

5 reacties op Typhoon Lagoon en een nieuwe aanwinst

 1. Suus schreef:

  Yes!!!!!!!!!! Weer een TOPdag, met een TOPeinde! !
  Wat een prachtig item… ik zou er haast voor switchen 😉 maar dat mag niet van de baas.
  hihi.

  Fijne dag vandaag in The Kingdom!

 2. Yvonne schreef:

  Heerlijke dag en dan ook nog even wat $$$ laten rollen, top!!
  Mooie iWatch hoor!

 3. 10 & Dre schreef:

  Zo leuk in de store, je ziet altijd wel iets dat je wil HEBBEN. Het ziet er super leuk uit! Doe de andere koala’s de groeten van ons’ 10 & Dre

 4. Pa Arie schreef:

  Heerlijk genoten weer schitterend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.