Vakantie!

En wat ben ik daar aan toe! Normaal ben je er altijd wel aan toe, maar nu was ik helemaal klaar met alles. 

Laat ik bij het begin beginnen. 

De wasmachine: die stond al een tijdje tijdens het centrifugeren te bonken. Soms ging hij zelfs door het bonken aan de wandel ?. Omdat Google je beste vriend is, hadden we daar de vraag gesteld wat er aan de hand kon zijn. Google kwam heel snel met een antwoord: de schokbrekers kunnen kapot zijn. Dus wij weer aan Google vragen wat dat geintje ging kosten en waar we ze konden bestellen. Google kwam met een site en voor €30,- hadden wij 2 nieuwe schokbrekers. Dat viel nog mee. Arjan moest ze wel zelf installeren, want dat kan Google niet. Wel had Google nog op YouTube een filmpje gevonden hoe je het beste kan doen. 

Dus op dinsdagavond de wasmachine uit elkaar gehaald en de conclusie die we konden trekken was: overleden. Blijkbaar hebben we een keer lekkage gehad en was er een flink deel aan de onderkant, wat je zo niet kon zien, weggeroest ?. Met name het deel waar de schokbreker op rust. Dus zwager Robert gebeld, hij heeft een eigen Expert zaak. Altijd handig zo iemand in de familie ?. We hadden zelf al zitten kijken naar een Samsung of weer een Whirlpool. Die zijn nog enigszins betaalbaar en zoveel was hebben wij niet met ons tweeën. Robert gaf ons het advies om een Bosch te nemen. Zit in een iets hogere prijsklasse, maar is van betere kwaliteit. Dus die hebben wij nu besteld en ze komen hem nog installeren ook ??. 

Toen ik op woensdag lekker de keuken aan het poetsen was, begon ineens de vaatwasser te piepen. Veel te vroeg om nu al klaar te zijn dacht ik. Ik open de deur en zie in het schermpje “E15”. Dus ik het boekje er bij gepakt. Onder het hoofdstuk “foutcodes” stond bij iedere foutcode wel een oplossing, behalve, jullie raden het vast, bij “E15”. Daar stond bij dat er dan een monteur moet komen. Dus vrij vertaald betekent “E15” gewoon “F*CK U! GA MAAR MAAR MET DE HAND AFWASSEN! 

Blijkbaar hebben ze het heel druk bij Constructa. De eerste plek die ze hadden was op dinsdag 7 september….eh….dan liggen wij met ons luie reet in het zwemparadijs van Center Parcs. Ik probeerde nog de donderdag, vrijdag en eventueel zaterdag er voor in de strijd te gooien, maar ze hadden echt geen plek. Dus nu komen ze 14 september. Tot die tijd eten wij van papieren bordjes ?

Na al deze perikelen kwam op donderdagmiddag de nodige afleiding en de start van onze vakantie. Jort, Suus, Joost en Manon kwamen onze kant op voor een gezellig avondje. In verschillende samenstellingen, dat dan weer wel ?. Suus kreeg een slinger van Arjan omdat ze toch in dezelfde mooie stad werken. Manon kreeg een lift van Jort, die na z’n werk bijna langs haar huis kwam en Joost kwam gelijk door vanuit zijn werk. 

Op het menu stonden frietjes/patatjes met een cheeseburger en als toetje hadden we ijs met “mixed berry cobbler” uit de slowcooker. Na het eten hadden de dames nog een heel leuk uitje. 

Oud collegaatje Joanie is tegenwoordig nagelstyliste en zij had leuke ideeën voor onze Disney trip. Het was een flinke klus (ze vond het wel heel geweldig om te doen), maar onze nagels zijn voorzien van Mickey oortjes, Minnie stipjes en de nodige glitters ?? ?. #loveit 

Het beviel de dames zo goed dat ze tegen de kerst weer mee gaan voor kerstnagels ?. Ik heb zelf in oktober weer een afspraak staan ?

De mannen hadden zich ondertussen vermaakt met de nodige whiskey’s om de vakantie te vieren ? 

De start van de vakantie is toch nog goed begonnen ?

Kleine update: de vaatwasser is door Colin (de broer van zwager Robert) vakkundig gemaakt, nadat hij de nieuwe wasmachine had geïnstalleerd????. Top service van Expert Mudde te Lekkerkerk!

87 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Disneyland Paris 2021. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.