Vertrekdag vrijdag

Rond 7.30 ben ik wakker. Een half uurtje voor de wekker. Als ik naast me kijk zie ik dat Arjan ook al wakker is.

Ik ga alvast uit bed om me om te kleden. Daarna pak ik de tassen in, bonjour Arjan uit bed en haal de bedden af. Arjan mag de tassen naar beneden sjouwen.

Beneden zijn Jort en Suus ook al aan het inpakken. We eten de laatste eieren, brood en beleg op. Daarna verdelen en pakken we de drank- en voedselvoorraad in. Suus komt nog een boodschappentas te kort en ik heb er 1 over. Opgelost ??.

Rond 10.00 uur stappen we in de auto. Ik loop alvast met een laatste vuilniszak en de sleutels van het huisjes binnendoor naar de receptie en daar staan ook de vuilcontainers.

Net als ik de sleutels in het COVID-19 proof mandje gooi, komt Arjan aangereden met achter hem Jort en Suus. Als ik ben ingestapt gaan we eerst op zoek naar een tankstation.
We tanken bij het plaatselijke tankstation en zetten de navigatie op “naar huis”.

We zitten vrij snel op de A15. Hier is het voor ons 1 rechte weg. Bij Gorinchem, of Gorkum zoals wij het in deze contreien zeggen, is er een flink ongeluk gebeurd op de linker baan aan de andere kant van de weg. We komen in een kleine kijkersfile terecht. Aan de andere kant van de weg zien wij een mega file ontstaan ?.

Als we weer thuis zijn, nemen we afscheid van Jort en Suus. Het was een heerlijke week die eigenlijk veel te kort was. We hebben veel gezien en gedaan, maar ook lekker gerelaxt. Iedereen kon gewoon zichzelf zijn. Iets waar ik tijdens een vakantie heel slecht tegen kan, wanneer mensen niet zichzelf kunnen zijn. Wees gewoon jezelf en wees absoluut niet bang voor wat andere van je zouden kunnen denken. Door jezelf te zijn kan je alleen maar een leuker mens worden ?. Vooral voor jezelf, maar ook naar je (echte) vrienden. Als jouw vrienden je niet nemen zoals je bent en je je anders voor moet en/of gaat doen dan je bent, moet je je echt gaan afvragen hoe echt die vrienden zijn. Deze tip/raad was geheel gratis en doe er mee wat je wil ?.

We stappen binnen en worden gelijk door Oliver begroet. Alsof we niet zijn weggeweest. Thomas neemt het ons wel een beetje kwalijk dat we zijn weggeweest, maar na een flinke kroel is alles weer vergeven en vergeten ❤️.

De komende week zijn we nog vrij. Omdat ze mooi weer opgeven, willen we nog een dagje naar het strand. Ook hebben Suus en ik nog een ander uitje bedacht. De mannen gaan ook mee, maar wel onder, klein, protest ?

44 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Vakantie 2020. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.