Vraagje voor onze lezers.

Iedere keer als ik een blogje maak gaat er (als het goed is) automatisch een mailtje uit naar onze “subscribers”. Dat zijn de mensen die zich hebben aangemeld voor een mailtje bij een nieuwe blog. Voor de zekerheid stuur ik na het maken van de blog nog zelf een mailtje rond naar deze “subscribers”.

Nu is mijn vraag: Komen deze mailtjes aan? Graag reacties deze post.

Als jullie geen mailtje krijgen laat het dan even weten dan kan Arjan er nog even naar kijken.

IMG_3529

1061 x gelezen

4 gedachten over “Vraagje voor onze lezers.

  1. Anita

    Hoi Danielle, ik dacht dat ik me ook aangemeld had voor de mail maar dus niet en heb het net gedaan. Ik kijk altijd op mijn eigen blog of je updates hebt en anders laat je het wel weten op Facebook, haha.

    Nog even,
    groetjes
    Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.