WDW en Universal

Vorige week vonden wij het toch wel een beetje tijd worden om een aantal dingen voor de vakantie te gaan afronden/bestellen. De vliegreis, huurauto en het hotel in Washington DC hadden we al een aantal weken geleden afgetikt bij Kim van Vakantiexperts. De tickets die Christen voor ons had geregeld voor MNSSHP (Mickey’s Not So Scary Halloween Party) zijn ook al betaald. Maar kaartjes hebben voor MNSSHP en niet voor de rest van de dagen dat we daar zijn kan natuurlijk niet ?. Dus surfden we naar Attraction Tickets Direct om tickets te bestellen voor WDW en Universal.

We zijn, net zoals in 2016, voor de Combo gegaan. We kunnen weer 14 dagen lang hoppen van WDW naar Universal en weer terug. Nieuw dit keer (voor ons dan) is dat er ook entree bij zit voor Volcano Bay. Een spiksplinternieuw (bouwjaar 2017) waterpark van Universal.

Ook bij de prijs inbegrepen is de Memorymaker van WDW. We kunnen dus weer leuk op de foto in de parken. Ook inbegrepen is de entree voor Sea Life en Madamme Tussauds

We hebben uiteraard geleerd van de vorige keer en in tegenstelling tot wat iedereen op bepaalde fora beweren, kiezen wij voor de “Overseas Postage” en niet voor de “Standard Delivery”. Die laatste ging de vorige keer een beetje mis ?.

We hebben nog geen 2 seconde op de “Book Now” knop geklikt of de bevestigings mail is al binnen ??.

De volgende dag kwam de mail binnen dat de tickets waren verzonden en de daarop volgende dag stond de FedEx meneer op de stoep met klein pakketje ??.

Binnen 3 dagen hadden wij dus al de tickets in huis #ikrekenhetgoed.

We kunnen weer iets afstrepen van ons “to do” lijstje voor de vakantie.

DC25EB8F-E2ED-4142-8A2B-5312A7A653DD

 

 

71 x gelezen

Dit bericht is geplaatst in Washington DC en Orlando Florida 2018. Bookmark de permalink.

2 reacties op WDW en Universal

  1. Arie&marian schreef:

    Mooie voorpret leuk om te lezen

  2. Yvonne en Rob schreef:

    En die ook weer in de pocket! ???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.