Beroep Feyenoord afgewezen

February 9th, 2007 Posted in Sport

Hoe onterecht de uitspraak misschien ook is; mijn club gaat zo langzamerhand naar de klote door een kleine groep eencelligen die niets anders kunnen, dan ‘hun’ club in diskrediet brengen. Heel erg jammer dat de grote meerderheid daarvan de dupe is.

Wie de oplossing heeft mag het zeggen.

 1. 5 Responses to “Beroep Feyenoord afgewezen”

 2. By He Golfer on Feb 9, 2007

  “geen celligen” zul je bedoelen.
  Oppakken die gasten en elke keer als “hun club” (volgens mij hebben we het hier niet meer over de echte Fe… supporter hoor) speelt in het gevang gooien, of tijdens de wedstrijd een vervelende klus op laten knappen.

  Peacegirl al weer een beetje opgeknapt??

 3. By Yvonne on Feb 9, 2007

  Hierboven was ik natuurllijk.

 4. By Mar on Feb 9, 2007

  Ik vind het ook te triest voor woorden. Maar wat ik me nou afvraag is of ze al wat van die hersenlozen hebben opgepakt, ze staan toch duidelijk op foto’s en tv beelden. En ja is peacegirl ondertussen uitgekroeld met de emmer?!?
  Fijn weekend

 5. By Zinned on Feb 9, 2007

  De oplossing??? Voetbal opheffen?!

 6. By PeterS on Feb 10, 2007

  Geen nood.. het nieuwe kabinet regelt dat allemaal.

Post a Comment