Wie is de mol?

February 23rd, 2007 Posted in Televisie

Al weken lang volgen wij Wie is de mol? Al weken lang zitten we te raden wie de mol kan zijn. Iedere week gaat er een kandidaat uit het spel. Als je als eerste uit het spel moet (zoals Sander Lantinga) is dat niet leuk. Vooral omdat je nog niet genoeg informatie heb verzameld om te weten wie de mol is. Als je bij de laatste 4 zit en je moet er dan uit omdat je toch op de verkeerde mol heb gegokt is dat ook heel frustrerend. Je ben dan zo dichtbij de finale. Maar er gaan er maar 3 naar de finale namelijk: de winnaar, de verliezer en de mol. Gisteren had je de uitzending voor de finale. De 4 kandidaten hadden hun vragenlijst over de mol ingevuld en zitten te wachten op de uitslag. Renate wil wel als eerste. Karel tikt haar naam in wacht even 1 tel en in plaats van dat hij op enter drukt doet hij de laptop dicht en zegt: Dit kan ook anders en loopt weg. De aftiteling loopt en karel laat de kandidaten (behalve de mol natuurlijk) en de kijkers verbijsterd achter.

Nu moeten we weer een hele week wachten tot de volgende uitzending.

(Op mijn mollelijstje staan Inge en Paul bovenaan. Zij doen wel heel verdacht.)

Wie is de mol?

 

 1. 7 Responses to “Wie is de mol?”

 2. By Zinned on Feb 23, 2007

  Wederom ben ik niet op tijd aangehaakt. Dus zou niet weten wie er nu meedoen. Blijft wel bij dat zo’n einde mij ook niet zou bevallen…

 3. By Yvonne on Feb 24, 2007

  Ja dat vond ik ook heel frusterend, ik had ook mijn keuze al gemaakt voor deze week, balen:(
  By the way, volgens mij is het Renate.

 4. By Peacegirl on Feb 24, 2007

  @Yvonne: ik denk het niet omdat Dick en Nadja vol voor haar gingen en die waren er gelijk uit.

 5. By PeterS on Feb 24, 2007

  Ik heb even overwogen om het programma te volgen omdat het in Thailand speelt, maar ik heb m’n afkeer voor dit soort programma’s de overhand laten krijgen.

 6. By Nimi on Feb 25, 2007

  Hey,

  Wij hebben een site gevonden waarop sterke aanwijzingen staan dat ……….. de Mol is. Wil je die hebben?

 7. By Peaceman on Feb 25, 2007

  @Nimi:laat maar komen ide website. Ik denk trouwens dat Inge de Mol is.

 8. By Aaron on Feb 27, 2007

  Ik weet niet meer wie ik verdenk, vorig jaar was ik ook met stomheid geslagen toen bekend werd wie de mol was.

Post a Comment