Tannus

February 25th, 2007 Posted in Dagelijks leven, Sport

Oftewel tennis. De sport is erg leuk om naar te kijken. Zo leuk zelfs dat ik de laatste jaren met de gebr. Knauff een bezoek breng aan het Abn Amro Tennistournooi in Rotjeknor. Afgelopen vrijdag zagen we 2 kwartfinales. We zagen deze man binnen het uur zijn ticket voor de halve finale verdienen. De voorgaande jaren ‘deden’ we een 1e en soms 2e ronde. Opvallend is toch wel het verschil in publiek bij zo’n 1e/2e ronde en een (kwart)finale. De zaal was vergeven van - in overhemden met daarover truien en daar over colbertjes-met ribbroeken zonder enige pasvorm gehulde - mannen met de hete aardappel nog in de mond. Mijn wereldje is het niet, maar zoals gezegd: het spelletje blijft leuk om te zien.  ;-)

 1. 4 Responses to “Tannus”

 2. By PeterS on Feb 25, 2007

  Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het spelletje zelf ook helemaal niets vind.

  Leuk om een samenvatting van 5 minuten mee te vullen, maar verder niet.

  En dat voor een werknemer van de hoofdsponsor van het Ordina Open ;-)

 3. By Erwin Patricia en Tessa on Feb 25, 2007

  Volgend jaar een halve finale dan maar en flink oefenen met die aardappel.

 4. By He Golfer on Feb 26, 2007

  Ik heb zelfs VIP kaarten afgewezen voor het evenement.Ben wel een sportfreak maar het tennissen geef ik niet zo veel om, als ik het had geweten dan had je ze gekregen!

 5. By Zinned @ work on Feb 28, 2007

  Wat mij elk jaar weer opvalt aan het toernooi is dat er door de weeks geen kip zit! Hoe kan zoiets dan rendabel zijn? Puur door de weekenddagen???

Post a Comment