Foute muziek Qmusic

June 21st, 2008 Posted in Linktippie

Ik luister regelmatig in de auto (in de file) naar Qmusic. Daar draaien ze regelmatig muziek uit de ‘foute’ hoek. Hoe fout die muziek ook mag zijn; ik luister er graag naar. Op de website van Q is de foute mix in mp3 te downloaden. Lekker voor op de ipod over andere mp3 speler

[ foute mix downloaden ]

  1. One Response to “Foute muziek Qmusic”

  2. By Ludy on Jun 21, 2008

    Ik vind Q music op zich wel goed, alleen mis ik Jeroen van Inkel in de ochtend. Samen met de toeterman. Ik lag altijd in een deuk op dinsdagochtend. Ik vind Ruud de Wild persoonlijk maar een bal, jammer dat ze geruild hebben van tijd. Ook die Kijk in de Veghte vind ik een bal (mijn mening hoor!!)Maar bij de foute muziek zitten idd vaak leuke oude hits. Geniet ervan!!! Fijn weekend, groetjes Ludy.
    Enne bedankt weer voor je steun!!!

Post a Comment