Les Miserables

November 9th, 2008 Posted in Algemeen, Dagelijks leven, Familie, Vrije tijd, musicals

Gisteren ben ik samen met m’n schoonmoeder en schoonzusje naar Les Miserables geweest. Omdat m’n schoonmoeder zo ziek is dat de doktoren er niets meer aan doen en om toch nog van het leven te genieten gaf ik haar een kaartje voor Les Miserables kado. Ik had wel even aan m’n schoonzusje gedacht, maar ik was bang dat ze deze musical “te zwaar” zou vinden. Ze was al een paar keer naar Dirty Dancing geweest en dat is toch heel anders dan Les Mis. Dus toen ze hoorde dat wij daar naar toe zouden gaan heeft ze gelijk gebeld en kon nog ze een kaartje naast ons krijgen! We zaten rij 6 en we konden alles goed zien. We hebben genoten van deze mooie musical. Rene van Kooten (Jean Valjean) was in topvorm en ook Jamai was heel goed. We hadden Carlo Boszhard als Thenadier. Helaas had Freek 5 november al zijn laatste voorstelling gespeeld. Dus die hebben we gemist. Misschien toch maar even kaartjes bestellen voor Joseph ;-).  Maar we hebben gisteren genoten van de voorstelling.

 Ons volgende uitje is een weekendje weg over 2 weken. Dan gaan we naar Esonstad van Landal. We zitten dan in een luxe huisje (sauna, zonnebank, enzo). We gaan dan ook gelijk lootjes trekken voor kerst. Moet dan nog wel even een lijsje maken :-? :-D

Dit is ook waarom we de laatste tijd niet zo veel loggen en bij jullie (b)log langskomen.

  1. 2 Responses to “Les Miserables”

  2. By PeterS on Nov 9, 2008

    Vervelende berichten, maar in ieder geval fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad.

  3. By Noelle on Nov 14, 2008

    Jeetje iedereen is helemaal in de ban van de musicals :) Misschien moet ik ook maar eens gaan om toch zelf een oordeel te vellen, het trekt me namelijk totaal niet… Ik zat trouwens met plezier je reisverslagje Amerika te lezen, echt te gaaf :D Die reis heb ik ook gemaakt. Ik hou van het Westen, ga in December weer naar LA :D

Post a Comment