Take achttien

March 28th, 2009 Posted in Dagelijks leven, Vrije tijd

Dat is de naam van het boek wat ik zo juist heb uitgelezen. De schrijver, Marco Knauff, is de broer van goede vriend Erwin. Dus dan is het altijd leuk om iets te lezen van iemand die je weleens “in het echt”  ziet. Marco is niet alleen schrijver maar ook figurant en over zijn avonturen als figurant heeft hij een boek geschreven. Het leest heel leuk en zo kom je als lezer er achter dat er heel wat bij zo’n opname komt kijken. Het is vooral veel en lang wachten voor een paar seconde dat je in beeld bent. Zo schrijft hij over z’n rollen in Baantjer, heeft hij met George Clooney gesproken ;-) en hij zat in diverse reclame spotjes.  Voor iedereen die wil weten hoe het achter de schermen er aan toe gaat is dit boek een echte aanrader! Je kan hem gewoon bij Bol.com bestellen.

  1. One Response to “Take achttien”

  2. By 10 on Mar 28, 2009

    Dat ga ik zeker doen.

Post a Comment