Londen

April 28th, 2009 Posted in Vrije tijd, vakantie

Afgelopen zaterdag hebben we een reisje geboekt. We gaan 1 juni 4 dagen naar Londen. Ik was er zo’n 15 jaar geleden voor het laatst en Arjan is er nog nooit geweest. Ik ben daarom ook heel erg benieuwd of er veel is veranderd?! We hebben ook maar gelijk 2 kaartjes voor de metro erbij geboekt en 2 kaarten voor de musical the Phantom of the Opera 1ste rang.

Het aftellen kan weer beginnen! Nog 34 dagen en dan gaan we naar Londen!!!!!

 1. 2 Responses to “Londen”

 2. By PeterS on Apr 28, 2009

  Wil ik ook binnenkort een keertje naar toe. Probleem is alleen dat ik dan eerst nog een visum moet aanvragen. Dus een spontane last-minute zal het niet worden.

 3. By Marja on Apr 28, 2009

  Leuk!! Ik was er vorig jaar nadat ik er een jaartje of 20 niet was geweest. Was erg leuk. heb net een ticket geboekt naar Londen, ga in oktober een paar dagen naar Bath, is weer eens wat anders. Zou het zelf niet bedenken maar ontmoet daar m’n Australische vriendin. Die metrokaart kan je goed gebruiken, dan nog ben je gesloopt na een paar dagen.
  Enne, nog bedankt voor je respect op mn blog!

  Groetjes en veel plezier

Post a Comment